Adana Demirspor’da İstifa « HABERR

SON DAKİKA

Adana Demirspor’da İstifa

Bu haber 30 Ağustos 2021 - 2:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Süper Lig’in yeni takımı olan Adana Demirspor’da teknik direktör Samet Aybaba yatığı görevden istifa etti. 26 yıl aradan sonra adını Süper Lig’e yazdıran Demirspor’u Süper Lig’e taşıyan teknik direktörleri Samet Aybaba istifasını verdi.

Resmi açıklamada bulunan Adana Demirspor şunları dile getirdi: “Çok değerli Adana Demirspor taraftarlarımız; Aldığımız karar gereği Samet Aybaba hocamız ile yaptığımız görüşmede anlaşarak yollarımızı ayırmaya kararı aldık. İki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Sayın teknik direktörümüz Samet Aybaba’ya bugüne kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz, bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk, huzur, başarılar dileriz.” Teknik direktörün bazı oyuncularla yıldızı bir türlü barışamadı. Bunlardan biri ise Balotelli idi.  betpas giriş

Balotelli ile Yıldızı Barışmadı

Devam eden Süper Lig’in 3’üncü haftasında İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor’da Mario Balotelli’nin tepkisi maça damga vurmuştu. Konyaspor ile oynanan mücadeleye ilk 11’de başlayan tecrübeli golcü, son derece etkisiz bir performans sergiledi ve 57. dakikada yerini Ezeh’e bıraktı.

Oyuncu değişikliği sonrasında Balotelli’nin tepkileri mücadeleye damga vurdu. 57. dakikada yerini Ezeh’e bırakan Balotelli, yedek kulübesine geldikten sonra adeta ortalığı birbirine kattı. İtalyan yıldız, öfkeyle etrafına bağırdı. Yanında oturan takım arkadaşının koluna da yumruk atan Balotelli’nin o anları sosyal medyada büyük tepki çekti. Teknik direktör Aybaba bu olaya karşı tepkiliydi ‘’Profesyonel takımın disiplin talimatı var. Ona göre hareket ederiz.” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok