ASTOR TURİZM BAŞKAN VEKİLİ M.FATİH AS ` DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

ASTOR TURİZM BAŞKAN VEKİLİ M.FATİH AS ` DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Bu haber 19 Temmuz 2021 - 23:57 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Şanlıurfa AS TOR Seyahat Turizm Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Fatih AS, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

AS, Bugün, müminlerin Allah’a gönülden bağlılığının, toplumsal dayanışmanın ve kaynaşmanın, bereketin, huzurun, hoşgörü ve kardeşliğin, en güzel örneği olan bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz.

Bayramlar, millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı en değerli günlerdir. Bayram günleri, toplumsal ilişkilerimizde birbirimize ihtiyacımız olduğunu, en büyük toplumsal gücümüzün birlik ve beraberliğimiz olduğunu, aile bağlarımızın bizim için ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatır.

Bayramlar sevinç günleridir. Bu günde, anne-babamızı, aile büyüklerimizi komşularımızı, akrabalarımızı, hasta, yaşlı ve yalnız kardeşlerimizi bu sevince ortak edelim. Bayramlar aynı zamanda yetime, yoksula, yalnıza, kimsesize, çaresizlere çare olmak ve aynı zamanda kardeşlik ve dayanışma iklimini güçlendirmek, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı sağlamak için önemli bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Tüm hemşehrilerim olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı yürekten tebrik ediyor, bu bayramın, barış, mutluluk ve huzurun yeryüzüne hâkim olduğu bir dünyanın inşasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok