Bahadır Tatlıöz’den iki klip birden « HABERR

SON DAKİKA

Bahadır Tatlıöz’den iki klip birden

Bu haber 21 Kasım 2020 - 17:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Her projesiyle adından sıklıkla söz ettiren başarılı sanatçı ”Bahadır Tatlıöz”; sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sevenlerini heyecanladırdı.   Özgün projeleriyle dikkat çeken ”Bahadır Tatlıöz”; önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni projesiyle ilgili olarak yaptığı kısa açıklamada;    ”Tek açıklaması yalın ve hayata dair… Demiştim ya heyecanım büyük diye. Yakın tarihte çıkacak olan ‘Zaman’ isimli sözlü şarkımda ki aynı duyguları bir de piyanom ile dinleteceğim sizlere. İki klip ve iki versiyon aynı anda yayında olacak. Zaman & Time çok yakında.”   Her iki projesini de kliplendiren ”Bahadır Tatlıöz” sevenlerini, ülke olarak zor bir…

Her projesiyle adından sıklıkla söz ettiren başarılı sanatçı ”Bahadır Tatlıöz”; sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sevenlerini heyecanladırdı.
 
Özgün projeleriyle dikkat çeken ”Bahadır Tatlıöz”; önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni projesiyle ilgili olarak yaptığı kısa açıklamada; 
 
”Tek açıklaması yalın ve hayata dair… Demiştim ya heyecanım büyük diye. Yakın tarihte çıkacak olan ‘Zaman’ isimli sözlü şarkımda ki aynı duyguları bir de piyanom ile dinleteceğim sizlere. İki klip ve iki versiyon aynı anda yayında olacak. Zaman & Time çok yakında.”
 
Her iki projesini de kliplendiren ”Bahadır Tatlıöz” sevenlerini, ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimiz süreçte kalplere dokunacak projeler bekleniyor.
 
Bahadır Tatlıöz”ün iki klip ve iki versiyondan oluşan yeni projesi ”Zaman & Time” çok yakında Bemol Dokuz Müzik ve DMC etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok