Bambaşka 4 Aralık Cuma günü Pasaj & Garaj Müzik etiketiyle yayınlandı « HABERR

SON DAKİKA

Bambaşka 4 Aralık Cuma günü Pasaj & Garaj Müzik etiketiyle yayınlandı

Bu haber 13 Aralık 2020 - 15:11 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Kendi müzik geçmişini, bugüne kadar yazdığı şarkıları topladığı 15 Ocak 2021’de yayınlanacak “Yadigar” albümüyle anlatmaya hazırlanan Batuhan Mutlugil’in, albümden ilk single’ı “Bambaşka” 4 Aralık Cuma günü Pasaj & Garaj Müzik etiketiyle yayınlandı.

Sinematografik anlayış içinde, bir çiftin hikayesini takip eden Bambaşka’nın video klibi Barış Sarhan yönetmenliğinde çekildi. Video klipte Batuhan Mutlugil ve müzisyen arkadaşları da performansları ile yer aldı.

“Yadigar” albümü, Batuhan Mutlugil’in eski dönemlerde çeşitli gruplarda birlikte çalıştığı müzisyenler Caner Üstündağ ve Utku Ünal’la stüdyoda tekrar bir araya gelip besteleri hayata geçirmeye başlamasıyla ortaya çıktı.

Bir yıllık çalışma sürecini, Batuhan Mutlugil: “Aslında Yadigar, hiçbir zaman planlamadığım ve hesapta olmayan bir albümdü. Ancak çalışma süreci sona geldikçe ve parçalar ortaya çıktıkça bende bambaşka duygular yarattı” sözleriyle anlatıyor.

İstanbul Pür Stüdyosunda hücum kayıt şeklinde kaydedilen albümün prodüktörlüğünü Batuhan Mutlugil ve Caner Üstündağ yaptı. Değişik müzik stillerini trio sounduyla dinleyenlere sunmayı hedefleyen bu albümde tüm besteler ve sözler Batuhan Mutlugil’e ait.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok