BAŞKAN CANPOLAT TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI « HABERR

SON DAKİKA

BAŞKAN CANPOLAT TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Bu haber 03 Mayıs 2022 - 14:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

 

 

BAŞKAN CANPOLAT TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, sabahın erken saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personellerle bir araya gelerek, bayramlarını tebrik etti.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personellerle bayramlaştı.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Bayramın ilk günü Dergah Camii’nde kılınan bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşan ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile bir araya gelen Başka Mehmet Canpolat, bayramın ikinci gününde ise Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait şantiyeyi ziyaret etti.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kaya’nın hazır bulunduğu ziyarette Başkan Mehmet Canpolat, temizlik ve ilaçlama birimi personelleri ile bir araya geldi. Personellerle sohbet eden Başkan Mehmet Canpolat, sahada görev alan personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Tertemiz bir Haliliye için ekiplerin 7/24 sahada olduklarına vurgu yapan Başkan Mehmet Canpolat, “Ramazan Bayramının ikinci günü hep birlikte Haliliye Belediye’mizin Temizlik İşlerine bağlı personellerimizle bir aradayız. Yaklaşık 340 personelimiz her zaman olduğu gibi Haliliye’mizi tertemiz bir Haliliye sloganı ile temizlemek üzere sabahın erken saatlerinden itibaren şantiyede. Bugün de bayram olması nedeniyle ben de aralarına katıldım. Hem kendileri ile bayramlaştık hem de Haliliye’mizi daha nasıl güzelleştirebilirizi hep birlikte konuştuk. Yılın her günü biliyorsunuz Haliliye’de durmuyor, her gün, her saat, 7/24, 365 gün kardeşlerimiz Haliliye’mizi tertemiz bir hale getirmek için her adımda, her caddede, her sokakta. Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün A’dan Z’ye müdüründen, başkan yardımcısından ve bütün personelin hepsini tebrik ediyor, bu vesileyle de bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, rabbimden hayırlara vesile olmasını temenni eder, saygılar sunarım” diye konuştu.
Başkan Mehmet Canpolat’ın tüm işçilerle bayramlaşmasının ardından program sona erdi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok