BAŞKAN CANPOLAT’TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Bu haber 30 Ağustos 2021 - 9:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Millî Mücadelenin düşmandan kurtuluşla taçlandığı 30 Ağustos, milletimizin sarsılmaz bağımsızlık inancının zafer takısını imanıyla kalbine astığı gündür” ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Canpolat, 30 Ağustos Zafer Gününün dünya tarihine ders olarak geçtiği gün olduğunun altını çizdiği mesajında, şunları kaydetti:
“Millî Mücadelenin düşmandan kurtuluşla taçlandığı 30 Ağustos, milletimizin sarsılmaz bağımsızlık inancının zafer takısını imanıyla kalbine astığı gündür. ‘Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.’ Dizelerine ilham olmuş, vatanın her karışını, canını, malını feda ederek bekleyen ecdadımızın dünyaya bağımsızlığını haykırdığı onur ve zafer günüdür. Bu vatanın aziz şehitleri, tüm dünyaya bağımsızlığın silah, top, tüfek ile değil ancak iman dolu sinelerde çelikten bir iradeyle kazanılabildiğini göstermişlerdir. Yokluk, kıtlık ve imkânsızlıklar içinde vatanın her sathında, ‘dahili ve harici bedhahlara’ karşı kazanılmış bu zafer, Türk milletinin bağımsızlığı uğruna topyekûn can feda olduğunun timsalidir. Vatanımızın bağımsızlığı için her daim hazır kıta bekleyen bizler, şanlı ecdadımızın kanıyla bedel ödeyerek bizlere miras bıraktığı bu topraklarda, birlik ve beraberlik ile bağımsızlığımızı güçlendirerek nice yüzyıllara taşıyacağız. 30 Ağustos Zafer günü, Türk milletinin iradesine, onuruna, bağımsızlığına asla zincir vurulamayacağının dünya tarihine ders olarak geçtiği gündür. Bu vesileyle, ‘vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü’ bizlere miras bırakan şüheda ecdadımızı ve Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyorum. Bağımsızlık, onurlu milletimizin asla yıkılmayacak iradesinde daima var olacaktır. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok