Benim Adım Melek bugün 49 bölümüyle ekranlara gelecek « HABERR

SON DAKİKA

Benim Adım Melek bugün 49 bölümüyle ekranlara gelecek

Bu haber 20 Ocak 2021 - 12:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan, “Benim Adım Melek” kırk dokuzuncu bölümüyle ekranlara geliyor.

20 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan “Benim Adım Melek” te bu hafta neler olacak:

Melek’in hayatı ve ailesi arasında kalan Halil ne karar verecek?

Halil, Alpay’ın ailesiyle ilgili bir bedel ödemesini istemesi üzerine sinirlenir. Cumali ve Seyit Ali’yi yüzüklerle gören Melek mahcup ve mutlu olur. Ömer’in bir şeyler hatırlaması üzerine heyecanlanan Defne ona kurtardığı kişinin neden dedesini çağrıştırdığını açıklar. Defne’nin Ömerlerle olduğunu öğrenen Zümrüt duruma el atmaya çalışır, Ömer için farklı bir gelecek hayali olan Zümrüt başarılı olabilecek midir?

Kadriye dükkan hazırlıklarına başlamıştır ancak Mahmut bu durumdan hoşnutsuzdur. Ömer hiçbir şey hatırlamasa da, Defne’ye karşı bir şeyler hissetmektedir. Ömer ve Gülşad bir plan yaparlar. Ancak Zümrüt’ün elinin değmesiyle işler karışır. Defne, Gülşad’a neden ve nasıl bir tepki verecektir? Kadriye dükkan hazırlıklarını bitirmişken, açılışa ne engel olacaktır? Nakilden sonra her şey yoluna girer diye düşünülürken, hiç umulmadık bir sorun Melek’i beklemektedir.

Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok