Cenk Ergün Başlamadan Görev Üstlendi « HABERR

SON DAKİKA

Cenk Ergün Başlamadan Görev Üstlendi

Galatasaray Spor Kulübünde Başkan seçimi için zaman iyice daraldı.

Bu haber 18 Mayıs 2022 - 18:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Başkanlık için adaylığını koyan Eşref Hamamcıoğlu’nun seçimi kazandığı takdirde sportif direktör olarak takıma getirmeyi planladığı Cenk Ergün şimdiden ipleri sıkı tutuyor. Antalyaspor’da forma giyen Haji Wright için harekete geçen Cenk Ergün seçimden sonra anlaşma sağlanması için tarafları masaya oturtmak istiyor.

50tl deneme bonusu

Bu Sezon Çok İyiydi

Aslen ABD’li olan Haji Wright’ın bu sezon Antalyaspor’daki başarısı dikkat çekti. Bu durumu göz ardı etmeyen Galatasaray futbol kulübü sportif direktörü adayı Cenk Ergün’ün anlaşma sağlanması için söz verdiği ortaya çıktı. Böyle bir futbolcuyu kaçırmak istemediklerini ifade eden Cenk Ergün Antalyaspor ile anlaşma yolunu aradığı açıklandı.

Haji Wright’ın menajeri ile de görüşen Cenk Ergün’e menajerden yanıt gecikmedi. Antalyaspor’un 30 Mayıs tarihine kadar futbolcunun bonservisini almak için hakkı olduğunu ve bu tarihten sonra anlaşma için masaya oturabileceklerini ifade etti. Böylece ABD’li golcü için söz alan Cenk Ergün menajeri de ikna etmiş oldu.

30 Mayıs’a Kadar Süre

Cenk Ergün’ün elden kaçırmak istemediği Haji Wright için daha şimdiden harekete geçmesi ortalığı hareketlendirdi. Deneyimli futbolcu bu sezon ye aldığı maçlarda oldukça iyi bir şekilde görevini tamamlamış ve fark yaratmıştı. Forvet pozisyonunda oynayan Haji Wright’ın Antalyaspor tarafından bonservisinin alınması için 30 Mayıs tarihi dikkat çekti. Cenk Ergün ile Haji Wright’ın menajeri transfer yolunda önemli bir gelişme kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok