Ceren Benderlioğlu Çocuk Filmleri Festivalinde jüri koltuğuna oturuyor « HABERR

SON DAKİKA

Ceren Benderlioğlu Çocuk Filmleri Festivalinde jüri koltuğuna oturuyor

Bu haber 25 Mart 2021 - 9:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz dizisinin Ömür’ü Ceren Benderlioğlu anlamlı bir projede yer almaya hazırlanıyor.

Yıllardır oyunculuğu ile ekranların sevilen simalarından olan ve son olarak ‘Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz’ dizisinde‘Ömür Çakırbeyli’  karakterine hayat veren Ceren Benderlioğlu, çocukların hayal kapılarını aralayacak önemli bir yarışmada jüri üyesi olarak yer alacak. Geleceğin başarılı yazar ve senaristlerinden biri olmak isteyen 8-13 yaş arasındaki çocukların, konu sınırlaması olmaksızın istedikleri hikâyeyi yazarak katıldıkları yarışmanın diğer jüri üyeleri arasında karikatürist ve animasyon yapımcısı Varol Yaşaroğlu, CGV Mars Cinema Group COO’su Nurdan Ulu Horozoğlu, senarist ve yönetmen Ali Tanrıverdi ile yazar ve psikiyatrist Cem Mumcu yer alıyor.

Yarışan hikayeler arasından 50 hikaye kitaba basılacak

Gelen başvurular arasında jüri tarafından belirlenen 50 hikâye kitap halinde bastırılarak yayınlanırken, kitaba basılan hikayeler arasından birinci seçilen öğrenci ise ailesiyle birlikte İstanbul’a gelip bir hafta konaklama fırsatı bulacak ve bu süre boyunca İstanbul’u gezip tanıyacak. Kazanan öğrenci bunun yanı sıra tecrübeli bir yönetmen eşliğinde yarışmada birinci olan hikâyesini filme çekip hayallerini gerçeğe dönüştürebilecek. Festivalin ödül töreninde “Filmimin Hikâyesi” yarışmasının birincisi, büyük ödül dizüstü bilgisayarın sahibi olacak.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok