DİŞ HEKİMİ ULAŞ ALPAY MİRZAOĞLU `NDAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

DİŞ HEKİMİ ULAŞ ALPAY MİRZAOĞLU `NDAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

Bu haber 05 Eylül 2021 - 23:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Mirza Diş Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri Kurucusu Kliniklerin İmtiyaz Sahibi Diş Hekimi Ulaş Alpay Mirzaoğlu, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mirzaoğlu, mesajında; Ülkemizi ve Tüm dünyayı saran Korona virüs salgını nedeniyle geleceğimizin istikbali çocuklarımızın çoğu okullarından uzak kaldılar. Eğitim öğretim hayatlarına bir kısmı okullarımızda devam ederken bir kısmı ise Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden online eğitim ile devam edeceklerdir. Çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimizi çağdaş ve modern bir teknolojik sistemle hazırlamak başta öğretmenlerimizin ve velilerin en önemli görevidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.” sözü de eğitimin ne kadar önemli olduğunu belirtmektedir.

Bu vesile ile idareci, öğretmenlerimizin ve tüm öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının İlimize ve yurdumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok