Fedo Fd. “Geceden Kalma” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu « HABERR

SON DAKİKA

Fedo Fd. “Geceden Kalma” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Bu haber 22 Nisan 2022 - 18:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Türkçe Rap müziğin son dönemlerde büyük çıkış yapan sanatçılarından birisi olan NewSchool Mc Fedo.fd’nin yeni teklisini müzikseverlerle buluşturdu.

Fedo Fd. adıyla tanınan Furkan Damar “Geceden Kalma” adını verdiği yeni teklisinin söz ve müziklerini yaparken kendisine bu çalışmasında Denizli’nin saygın iş insanlarından Mehmet Özçelik’de sponsor oldu.

Fedo Fd. “Geceden Kalma” adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Ferdi Çalışkan oturdu.

Yeni çalışması hakkında kısa bir açıklama yapan Fedo Fd. “Amatör olarak başladığım müzik hayatımda ağabeyim diyeceğim Mehmet Özçelik’in de destekleriyle müzik sektöründe kalıcı bir yer edineceğime eminim” diyerek duygularını dile getirdi.

Fedo Fd.’ye sponsor olarak destek veren iş insanı Mehmet Özçelik ise “Yeni girişimlere her zaman açık olmuşumdur. Fedo Fd. kardeşimizin ciddi bir müzik kariyeri olacağını düşündüğümüz için kendisine destek olduk. Fedo Fd. ile başlayan sanata ve sanatçılara desteklerimiz devam edecek” dedi.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok