Gönül Dağı dizisinin kadrosunu yeni bir oyuncu daha katıldı « HABERR

SON DAKİKA

Gönül Dağı dizisinin kadrosunu yeni bir oyuncu daha katıldı

Bu haber 17 Nisan 2021 - 13:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

TRT 1’de ekranlara geldiği ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Gönül Dağı kadrosuna usta bir sanatçı daha katıldı.

Sevilen oyuncu Özer Arslan dizide, dolmuşçu Sefer’in (Ferdi Sancar) arkadaşı Şevket karakterini canlandıracak.

Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Özer Arslan, birçok tiyatro oyunu, dizi ve sinema filminde rol aldı. Yönetmen ve yazar olarak da birçok oyuna imza atan sanatçı, 2012 yılında Yılın Yazarı ödülünü aldı. Arslan, “Seyircilerin beğenisini kazanmış sıcak ve samimi bir Anadolu hikayesinde yer almak, Gönül Dağı ailesine katılmak benim için büyük mutluluk” dedi.

Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 gencin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtan Gönül Dağı’nın Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor.

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın paylaştığı Gönül Dağı’nda  Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Sweet Bonanza Bonus Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Utku Ateş, Cemre Melis Çınar  ve Zümre Meğreli rol alıyor.

Gönül Dağı her Cumartesi akşamı TRT 1’de…

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok