Gönül Dağı zirvede « HABERR

SON DAKİKA

Gönül Dağı zirvede

Bu haber 30 Kasım 2020 - 15:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Gönül Dağı Salı günü reytinglerde birinci sıraya oturdu…

Türkiye, “Bozkırda Bir Anadolu Masalı’nı” çok sevdi!.. Her bölümünde samimi, dürüst, sıcakkanlı Anadolu insanını anlatan, memleketimizin büyüleyici görüntüleri eşliğinde benzersiz bir öyküyü TRT1 ekranlarına yansıtan Gönül Dağı, Cumartesi akşamına damgasını vurdu. Dizinin 28 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan 6. Bölümü, AB’de 7.16, 20+ABC1’de 7.70 reyting alarak 1. oldu.

Anadolu’nun kültürü, dili, duyguları, türkülerle ekranlara yansıyor.

Bozkırda bir Anadolu masalı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç gencin yaşamından kesitleri anlatan Gönül Dağı, memleket hasreti çeken izleyicileri de ekran başına kilitledi.

Gönül Dağı dizisi, türküleriyle de izleyicisinin gönüllerine giriyor; Anadolu’nun kültürü, dili, duyguları, türkülerle ekranlara yansıyor, kalplerde taht kuruyor.

Etkili Senaryo, Çarpıcı Öykü

Gönül Dağı, etkili senaryosu ve çarpıcı öyküsüyle aslında tüm Anadolu’nun da bir masalı olan efsaneleri, unutulmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerini hatırlatıyor. “Gönül Dağı” “Bozkırın kalemi” olarak da bilinen Mustafa Çiftçi’nin “gün yüzüne çıkmamış” öykülerinden esinlenilerek hazırlanıyor. Dizisinin yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini ise Yahya Samancı üstleniyor.

Gönül Dağı adlı dizide Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok