HÜSEYİN KIRAN `DAN 23 NİSAN MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

HÜSEYİN KIRAN `DAN 23 NİSAN MESAJI

Bu haber 22 Nisan 2022 - 1:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Güneydoğu Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (GUMED ) Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kıran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kıran, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 102. yıl dönümünü, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ olarak, milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz.

23 Nisan 1920 tarihi sadece Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihini değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gündür. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk o gün “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” demek suretiyle millet egemenliğine dayanan bir demokrasi anlayışının temelini atarken, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiği önemi ve duyduğu güvenin bir ifadesi olarak bu bayramı onlara armağan etmiştir.

Dünyada tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olmasını diliyor, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok