İBRAHİM HALİL YÖRÜK `DEN MERHUM MUHSİN YAZICIOĞLU’NU “SAYGI, RAHMET ve ÖZLEMLE ANIYORUZ” « HABERR

SON DAKİKA

İBRAHİM HALİL YÖRÜK `DEN MERHUM MUHSİN YAZICIOĞLU’NU “SAYGI, RAHMET ve ÖZLEMLE ANIYORUZ”

Bu haber 25 Mart 2022 - 16:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Yörpet Gurup Petrolleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, RTSO Meclis Üyesi İş Adamı İbrahim Halil YÖRÜK, 2009 yılında helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 13. Ölüm yıl dönümü sebebiyle “SAYGI, RAHMET ve ÖZLEMLE ANIYORUZ” Diyerek. Anma mesajı yayınladı.

Başkan Yörük mesajında şu ifadelere yer verdi; Muhsin Yazıcıoğlu’nun asırlarca unutulmayacağına dikkat çeken Yıldırım , “Türk Milleti İslam ile şereflendikten sonra tarihin her döneminde kanını canını feda ederek İslam sancağını daha ileriye taşımak için mücadele etmiştir.

İlay-I Kelimetullah için Nizam-ı Âlem için sayısız şehitler vermiştir. Şehitlerimiz içinde bazıları vardır ki isimleri asırlarca unutulmaz destanları dilden dile dolaşır. İşte Muhsin Yazıcıoğlu’ da asırlarca adı unutulmayacak yiğitliği, kahramanlığı ve dürüstlüğü dillerden dillere, nesillerden nesillere aktarılacaktır.

Muhsin Yazıcıoğlu bu vatan için ömrünü vakfetmiş gecesi gündüzü şehit kanları ile sulanmış bu topraklarda ezan dinmesin, bayrak inmesin diye mücadele etmiştir. Emr olunduğu gibi dosdoğru yaşadı ve dik durdu.

Zulme zalime sessiz kalmamış her fırsatta her platformda en gür nida ile Hakkı söylemiş mazlumların ümidi olmuştur. Yeniden Cihana Türk – İslam mührünü vurmak için gece gündüz çalışmış ve canını ortaya koymuştur” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok