KÜLTÜR MERKEZİNDE KADINLAR İÇİN KURSLAR SÜRÜYOR « HABERR

SON DAKİKA

KÜLTÜR MERKEZİNDE KADINLAR İÇİN KURSLAR SÜRÜYOR

Bu haber 11 Aralık 2021 - 15:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

KÜLTÜR MERKEZİNDE KADINLAR İÇİN KURSLAR SÜRÜYOR

 

Karaköprü Belediyesi’nin kadınların meslek öğrenmesi ve zamanını değerlendirmesi için açtığı kurslar kadınlardan yoğun ilgi görüyor

 

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren KARAMEK (Karaköprü Belediyesi Meslek Edindirme Kursları) kadınlardan yoğun ilgi görüyor. Kültür merkezinde usta öğreticiler tarafından verilen; dikiş-nakış, takı tasarımı ve halı dokuma gibi kurslarda el becerilerini geliştiren kadınlar, diğer yandan da aile bütçelerine katkıda bulunuyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin katkılarıyla açılan kurslarda kadınlar giyim, dikiş-nakış, takı tasarımı ve halı dokuma gibi kurslarda yeni sanatlar ve meslekler öğrenerek hem boş zamanını değerlendiriyor hem de ürettikleri ürünlerden maddi kazanç elde ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kadınlara yönelik yaptıkları birçok çalışmanın içerisinde kursların da olduğunu dile getirerek, “KARAMEK projemizle birlik hanımlar gittikleri kurslarda hem boş zamanını değerlendirmiş oluyor hem de bir el becerisi mesleği öğrenmiş oluyor. Usta öğreticilerimizle ve eğitim sınıflarımız, ekipmanlarımızla hanımlar güzel zaman geçirerek meslek öğreniyorlar. İnşallah bu kursların sayısını artırıp daha fazla hanımın bunlardan yararlanmasını sağlamaya çalışacağız” diye konuştu.

 

Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar www.karamek.com adresinden veya 444 9 657 nolu Beyaz Masa biriminden bilgi alabilecek.

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok