M.FATİH AS ` DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

M.FATİH AS ` DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Bu haber 24 Kasım 2021 - 9:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Şanlıurfa AS TOR Seyahat Turizm Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Fatih AS, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AS, Sevgili Öğretmenler,

1928 yılında Büyük Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanını kabul ettiği tarih olan 24 Kasım Öğretmenler Gününü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Dünyanın en kutsal mesleklerinden olan öğretmenlik, fedakârlık, cefakarlık isteyen saygın mesleklerin başındadır. Her zaman ve her şart altında bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olmuştur. Dolayısıyla öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere, bu kutsal görevi yerine getirirken şehit edilenleri, hayatını kaybeden tüm eğitim neferlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temenni ediyor, sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere rehberlik eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok