Reyhan Karaca’nın yeni şarkısı için yeni imajına beğeni yağdı « HABERR

SON DAKİKA

Reyhan Karaca’nın yeni şarkısı için yeni imajına beğeni yağdı

Bu haber 24 Kasım 2020 - 16:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Reyhan Karaca “Bi Zahmet” adını verdiği single çalışmasını İzmir’de yaşanan depremden dolayı çıkış tarihini erteleyerek bir sanatçının göstermesi gereken hassasiyeti göstermiş ve takipçilerinin takdirini almıştı. 13 Kasım günü Reyhan Karaca “Bi Zahmet” adını verdiği single çalışmasını Ossi Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturmuştu. Yeni single için Reyhan Karaca’dan yeni imaj Reyhan Karaca yeni çalışması “Bi Zahmet” için kapak ve imaj fotoğrafları için Burak Yener’in objektiflerine poz verirken fotoğraflar için ünlü moda tasarımcısı Murat Aytulum’un kendisine özel tasarladığı, üzerinde graffiti konsepti ile şarkısının sözleri yazan mayosuyla…

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Reyhan Karaca “Bi Zahmet” adını verdiği single çalışmasını İzmir’de yaşanan depremden dolayı çıkış tarihini erteleyerek bir sanatçının göstermesi gereken hassasiyeti göstermiş ve takipçilerinin takdirini almıştı.

13 Kasım günü Reyhan Karaca “Bi Zahmet” adını verdiği single çalışmasını Ossi Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturmuştu.

Yeni single için Reyhan Karaca’dan yeni imaj

Reyhan Karaca yeni çalışması “Bi Zahmet” için kapak ve imaj fotoğrafları için Burak Yener’in objektiflerine poz verirken fotoğraflar için ünlü moda tasarımcısı Murat Aytulum’un kendisine özel tasarladığı, üzerinde graffiti konsepti ile şarkısının sözleri yazan mayosuyla poz vermişti.  Reyhan Karaca’nın çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşmasının ardından kısa bir sürede binlerce beğeni geldi.

“Bi Zahmet” unutacaksın

Reyhan Karaca’nın” Bi Zahmet” adlı şarkısının sözleri Sadettin Dayıoğlu’na, düzenlemesini Emre Gören yaparken şarkının müzikleri başarılı sanatçının kendisine ait olan yeni single çalışmasıyla “Yavaştan sen beni; artık ‘Bi Zahmet’ unutacaksın” diyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok