Sağlığımızı korumanın en önemli yolu güçlü bir bağışıklık sisteminden geçiyor « HABERR

SON DAKİKA

Sağlığımızı korumanın en önemli yolu güçlü bir bağışıklık sisteminden geçiyor

Bu haber 15 Aralık 2020 - 13:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Koronavirüs başta olmak üzere enfeksiyon hastalıklarının arttığı bu günlerde, sağlığımızı korumanın en önemli yolu güçlü bir bağışıklık sisteminden geçiyor. İnovatif ve kaliteli ürünleriyle besin destek pazarında faaliyet gösteren Nouplus, bağışıklık güçlendirici ürünleriyle fark yaratıyor.

C, D vitamini ve çinko içeriğiyle Nouplus Efervesan tablet, Beta Glucan, Kara Mürver, Afrika Sardunyası, C vitamini ve çinko içeriğiyle Nouplus Complex Efervesan tablet ile Beta Glucan, Kara Mürver, Propolis, C vitamini ve çinko içeriğiyle Nouplus Complex kapsülolan 3 farklı ürünüyle ön plana çıkan marka, insan sağlığı ve gelişimi için günlük vitamin, mineral ve bağışıklık desteği sağlıyor.

11 yaş ve üzeri yetişkinlerin kullanabileceği Nouplus gıda takviye ürünleri; şekersiz olma özelliğinin yanı sıra renklendirici, koruyucu ve gluten içermez. Vejeterjanlar ve veganların kullanımına da uygundur.

Günümüz koşullarında yetiştirilen besinlerin, vücudumuz için yeterli miktarda vitamin-mineral oranını karşılayamadığını düşünürsek özellikle pandemi sürecinde bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak ayrı bir önem kazanıyor.

Nouplus Gıda Takviyeleri ile Bağışıklık Sisteminizin Eksikliklerini Giderin

Vücuda girmeye çalışan virüs, parazit, bakteri, toksin ve mikro organizmalara karşı koruyan bağışıklık güçlendirici ürünleriyle ön plana çıkan Nouplus, insan sağlığı için gerekli tüm takviyeleri satışa sunuyor.

C, D vitamini ve çinko içeriğiyle Nouplus Efervesan tablet, yoğun egzersiz sırasında ve sonrasında bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunun korunmasını, enerji oluşumunu, yorgunluk ve bitkinliğin de azalmasına katkı sağlıyor. Bununla birlikte, kan damarlarının, kemiklerin, kıkırdağın, diş etlerinin normal fonksiyonu için gerekli olan kolajen oluşumuna destek oluyor.

İçeriğinde Beta Glucan, Kara Mürver, Afrika Sardunyası, C vitamini ve çinko bulunduran Nouplus Complex Efervesan tablet, bağışıklık sistemine sağladığı önemli etkisinin yanında normal enerji oluşum metabolizmasına, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına yardımcı oluyor.

Bir diğer gıda takviyesi ürünü olan; Beta Glucan, Kara Mürver, Propolis, C vitamini ve çinko içeriğiyle Nouplus Complex kapsül ise soğuk havalarda bağışıklık sistemini güçlü tutarak hastalıklardan korunmada maksimum etki sağlıyor.

Sadece eczanelerde satışa sunulan Nouplus markalı gıda takviyeleri, sağlık açısından kalitesini, tüketici güvenliğini garanti altına alan ve bugüne dek gıda güvenliği konusunda geliştirilmiş en etkin risk yönetim sistemi HACCP sistemi prensipleri ile üretiliyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok