SEYRANTEPE’DE YOLLAR KİLİTLİ PARKEYLE DÖŞENİYOR « HABERR

SON DAKİKA

SEYRANTEPE’DE YOLLAR KİLİTLİ PARKEYLE DÖŞENİYOR

Bu haber 06 Kasım 2021 - 3:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

SEYRANTEPE’DE YOLLAR KİLİTLİ PARKEYLE DÖŞENİYOR

 

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seyrantepe Mahallesinde yeni açılan yollarda kilitli parke döşeme çalışması yaparak yolları vatandaşların hizmetine sunuyor

 

Şanlıurfa’nın gelişen yüzü Karaköprü’de vatandaşların yol taleplerini karşılamak için çalışan Karaköprü Belediyesi, yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin hızlı gelişen ve konutlaşmanın arttığı Seyrantepe Mahallesinde açtığı yeni yolları kilitli parkeyle döşeyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

 

Yayalar için de kaldırım çalışması gerçekleştiren ekipler, alt yapısı tamamlanmış olan yolları kilitli parkeyle döşeyerek hizmete açıyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çok yoğun bir yol çalışması içerisinde olduklarına dikkat çekerek Seyrantepe Mahallesinde de sürekli olarak yeni yollar kazandırdıklarını ifade etti.

 

Başkan Baydilli, “Seyrantepe Mahallemiz çok hızlı bir gelişme gösteriyor ve bu bölgede konutlaşma sürekli artıyor. Bu durumdan dolayı doğal olarak yeni yol ihtiyacı, yeni yeşil alan ihtiyacı vs. doğuyor. Biz de bu ihtiyaçları karşılamak üzere yoğun bir mesai harcıyoruz, ekiplerimiz ciddi bir çalışma yürüterek yeni yollar açıyor ve alt yapısı tamamlanan yollarda da yine parke ekibimiz çalışma yaparak yeni yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor.

 

Tüm mahallelerimizde bu çalışmaları yürütüyoruz çünkü yol bizim için çok önemlidir ve vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmesini istemiyoruz” diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Seyrantepe’nin yanı sıra Doğukent, Güllübağ ve Batıkent gibi mahallelerde de yeni yol açma, kilitli parke döşeme ve deforme yollarda onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok