Ünlü senarist ve yönetmen Ömer Gürkan Şimşek’ten uluslararası proje « HABERR

SON DAKİKA

Ünlü senarist ve yönetmen Ömer Gürkan Şimşek’ten uluslararası proje

Bu haber 05 Mayıs 2022 - 19:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Ömer Gürkan Şimşek senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği romantik bir dizi projesine start verdi. Ünlü yönetmen Ömer Gürkan Şimşek çekimleri Cezayir ve ülkemizde yapılacak olan film projesinde büyük bir sürpriz yaparak Cezayir’in en ünlü starlarından biri olan şarkıcı Souhila Ben Lachhab’ın filmde başrolü oynayacağını müjdeledi.

Ömer Gürkan Şimşek yapacağı bu diziyle Türkiye ve Cezayir arasında 500 yıldır süregelen kardeşliğin simgesini devam ettiriyor olmanın gururunu yaşayacağını dile getirdi. Başarılı yönetmen Ömer Gürkan Şimşek ünlü sanatçı Souhila Ben Lachhab’ın ülkemize gelmesinin hemen ardından çekimlere start verileceğini açıkladı.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Souhila Ben Lachhab ise böyle bir projede yer alıyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek “Bu proje ile iki kardeş ülke arasında kültürel bağlarının artmasına vesile olmanın verdiği hazzın kendisini çok mutlu olduğunu ve filmin senaristi ve yönetmeni olan Ömer Gürkan Şimşek’in kendisini bu role uygun görmesinden çok mutlu olduğunu” ifade etti.

Hatırlanacağı üzere Ömer Gürkan Şimşek geçtiğimiz yıl en başarılı senarist olarak ödül almış ve bu yılda en başarılı yönetmen ödülü alarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok