Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı ile Yeni Dönem Astroloji Eğitim Serisi başlıyor « HABERR

SON DAKİKA

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı ile Yeni Dönem Astroloji Eğitim Serisi başlıyor

Bu haber 24 Kasım 2020 - 12:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Astrolojiye ilgi duyanlar, kendisinin ve yakın çevresinin haritasını yorumlamayı öğrenmek isteyenler için Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı ve Astrolog Tuğba Karadayı Ulusoy tarafından 14 Aralık Pazartesi günü başlayacak online eğitimler çerçevesinde “Kendimi Öngörüyorum”, “Paramı Kazanıyorum” ve “Haritamı Anlıyorum” dersleri verilecek. Uluslararası çapta geçerli olan sertifika programının hedefi, yıldız haritalarını genel anlamıyla anlamak ve yorum kabiliyetini geliştirmek olacak.

Kendimi Öngörüyorum Astroloji Eğitim Serisi

Bu kurda katılımcılara, hayatlarının dönemleri ile ilgili öngörü yöntemleri anlatılacak. Bu öngörü yöntemleriyle beraber artık haritalar en etkili biçimde yönetilebilecek. Bu kurla beraber öngörü modelleri öğrenilecek ve gelecekte neler yaşama potansiyeline sahip olunduğu saptanabilecek.

Paramı Kazanıyorum Eğitim Serisi

Bu kurda hangi mesleklerde başarılı olabilirsiniz, parayı hangi alanlardan kazanabilirsiniz, yaptığınız işte popüler olabilir misiniz ve kariyerinizi nasıl yönetebilirsiniz gibi soruların cevapları astrolojik olarak anlatılacak. Burçların işten beklentileri, haritalardaki evlerin mesleki kullanım alanları, başarı, ün ve popülerleşme göstergeleri gibi başlıklar altında eğitimler verilecek.

Haritamı Anlıyorum Eğitim Serisi

Bu eğitimin sonunda katılımcıların haritalarını anlayabilecek ve yorumlayabilecek seviyeye gelmesi hedefleniyor..Her zaman sorulan; “Şu gezegenim bu evde ne demek?” , “Bu evim boşmuş, bu açı ne demekmiş?” gibi soruların basit bir dille anlatacağı bu ders modülünde harita çıkarma, elementler, burçlar, evler, gezegenler ve açılar başlıkları işlenecek.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok