Başarılı Moda Tasarımcısı Amor Gariboviç, “Phoenix Bloom” Koleksiyonu ile Moda Dünyasına Damga Vurmaya Hazırlanıyor « HABERR

SON DAKİKA

Başarılı Moda Tasarımcısı Amor Gariboviç, “Phoenix Bloom” Koleksiyonu ile Moda Dünyasına Damga Vurmaya Hazırlanıyor

“Bu sadece bir defile değil, hayat yolculuğumun sahneye çıkışı…”.

Bu haber 04 Ekim 2024 - 11:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Moda dünyasında hızla yükselen isimlerden Amor Gariboviç, 8 Ekim’de Venedik Sarayı’nda düzenlenecek defilesi ile büyük ses getirmeye hazırlanıyor. 55 parçadan oluşan couture koleksiyonu “Phoenix Bloom”, hem yerli hem de yabancı 40 modelin podyumda boy göstereceği gösterişli bir etkinlikle moda tutkunlarıyla buluşacak. Gariboviç, bu defileyi yaratıcı yolculuğunun önemli bir dönüm noktası olarak nitelendiriyor.

“Phoenix Bloom”; Özgün, Güçlü, Heykelsi

Hande Erçel, Sibel Can, Sıla, Hadise, Nesrin Cevadzade, Burcu Esmersoy, Çağla Şikel, Derya Uluğ ve Zeynep Bastık gibi ünlülerin tercihi olan tasarımcı, koleksiyonunu İstanbul’dan aldığı ilhamla şekillendirdi. Amor Gariboviç, 18 yaşında İstanbul’a geldiğini ve şehre adeta aşık olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “İstanbul, sadece bir şehir değil, ilham kaynağım oldu. Kadınların gücü, zarafeti ve dayanıklılığı tasarımlarımın merkezinde yer alıyor. Her kadının içinde sonsuz bir güç var ve ben bu gücü yansıtmayı amaçlıyorum.”

Defilenin Detayları

Koreografi ve prodüksiyonu Öner Evez ve Yakup Biçer’in üstlendiği defilede, modeller Monaco Chain by Sözer takıları ile sahne alacak. Schwarzkopf Pro Team modellerin saçlarını hazırlarken, makyajları Mac kozmetik ekibi tarafından yapılacak. Atelier Rebul ise Venedik Sarayı’nı İstanbul kokusuyla donatarak defile atmosferini tamamlayacak.

Amor Gariboviç Kimdir?

Sırbistan’da doğan ve modaya olan tutkusu küçük yaşlarda başlayan Amor Gariboviç, eğitimini Instituto Marangoni’de tamamladıktan sonra İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü’nden mezun olmuştur. 2017 yılında If Wedding Fashion İzmir kapsamındaki 8. Gelinlik Tasarım Yarışması’nda birinci olarak profesyonel modacılık kariyerine adım atan Gariboviç, kısa sürede zamansız ve özgün tasarımlarıyla moda dünyasında önemli bir yer edinmiştir.

Amor Gariboviç’in “Phoenix Bloom” koleksiyonu, zarafet ve kadın gücünün buluştuğu bu unutulmaz defile ile moda dünyasında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok