Birecik Tarihine Sahip Çıkıyor « HABERR

SON DAKİKA

Birecik Tarihine Sahip Çıkıyor

Bu haber 28 Mayıs 2021 - 19:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Milli Eğitim Bakanlığımızın 22 pilot ilde başlatmış olduğu ‘’Sözlü Tarih Projesi’’ kapsamında ilçemiz genelinde bu projeye yönelik çalışmalar tüm okullarımızda devam ediyor .

Açıklama yok.

Bu kapsamda ilçemizde bulunan Dumlupınar Ortaokulu’nda görev yapan Türkçe öğretmeni Derviş Yıldız, Sosyal Bilgiler öğretmenleri Birol Kaş ve Sevda Can başarılı bir projeye imza atmıştır.

Açıklama yok.

Geldiği günden bu yana ilçenin eğitim portresini olumlu kılmak için çaba sarf eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut yaptığı açıklamada:

Açıklama yok.

“Sözlü Tarih Projesi; geçmişle günümüze köprü vazifesi gördüğü gibi geleceğe de ışık tutmaktadır. Bu proje sayesinde yeni nesil, geçmişini o dönemlere tanıklık eden büyüklerinden öğrenmektedirler.

Açıklama yok.

Geçmişteki örf ve adetleri, yemekleri, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumu ve kültürel özellikleri fark etmektedir. “deyip mutlak bir ilerlemenin kökü mazide dalları atide olacağını belirtip bu proje ile Birecik’te gelecekte nesil çatışması yaşatmamayi amaçlıyoruz.

Açıklama yok.

Nesil çatışmasının olmadığı bir yerde huzur hakim olur, huzurlu insanlarla üretime üretimde gelişime aracılık ettiğini belirtti.

HABER :MUHAMMED FURKAN YİĞİT-EMİN YİĞİT-Özel Haber

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok