Bu ikili başka ikili « HABERR

SON DAKİKA

Bu ikili başka ikili

Bu haber 25 Haziran 2021 - 0:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Halkla ilişkilerin uygulamaya dayalı bir danışmanlık hizmeti olduğu bilinciyle hareket eden ikili, ekip çalışmaları ile nitelikli hizmetler sunuyor…

Sektörel çalışmaları ve gazeteci olarak birçok ödül alan Serkan Candaş, bir süredir medyanın çeşitli alanlarında hizmet vermiş eski gazeteci, reklamcı ve yazar Gülcan Pandora ile PR & Basın Danışmanlığı konusunda etkin ve nitelikli hizmetler sunarak sektöre yön vermeye devam ediyor.

Kurum ve ajans deneyimlerinin yanı sıra, ulusal ve uluslararası lider markalarla çalışmanın getirdiği bilgi birikimine de sahip olan ikili; basın danışmanlığı, iletişim ve medya dünyasının dinamiklerini özümsemiş, konusunda uzman iki isim.

İkili, başarılarındaki sırrın severek icra ettikleri mesleklerinin yanı sıra, hizmet verdikleri kişi, kişiler ve kurumlara duydukları saygı ve çalışmalarındaki itinaya dayalı olduğunu ifade ediyorlar. Yeniliklere açık, iletişimin yer aldığı tüm platformlardaki gelişmeleri yakinen takip eden CANDAŞ ve PANDORA, birbirini tamamlayıcı fikir ve projelerle, iletişim danışmanlığı sektörüne getirdikleri yeni bir solukla dikkatleri üzerlerine çekiyor.

Yirmi yıla yakın süredir medya sektöründe ayrı ayrı projelere imza atan Serkan Candaş ve Gülcan Pandora, sektöre gazeteci olarak başlamış, her ne kadar PR & Basın Danışmanı olarak devam etme kararı almış olsalar da gazeteciliği hiçbir zaman bırakmamışlardır. Haber takipçilikleri, kaynakları, istihbarat ağları o kadar sağlam ve geniş ki, neredeyse tüm haberleri ilk yayınlayan ve birçok yere servis yapan kişiler olma özelliğine sahipler.

Birçok STK, sanatçı, manken, model, oyuncu, yazar ve iş insanının PR ve Basın Danışmanlığını yürüten CANDAŞ ve PANDORA, bazı televizyon kanallarında konuk koordinatörlüğü, magazin editörlüğü ve program yapım yardımcılığı görevlerinin yanı sıra, belli başlı gazete ve dergilerde Genel Koordinatörlük ve Proje Koordinatörlüğü görevlerinde de bulunmuşlardır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok