Duqqan Sahne’de 3ü 1 Arada « HABERR

SON DAKİKA

Duqqan Sahne’de 3ü 1 Arada

Bu haber 19 Kasım 2022 - 19:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Son dönemin en dikkat çekici gruplarından biri olan Ali Tan, Giray Kuşlu ve Emrah Yıldız’dan oluşan 3ü 1 Arada grubu hayranları ve müzikseverlerle Duqqan Sahne’de buluştu.

Birlikte sahne almalarına rağmen farklı müzik türleri icra eden grup sevilen şarkıları ile gecelerine başlarken Duqqan Sahne misafirleri söylenen tüm şarkılara bir koro edasıyla eşlik ederken keyifli dakikalar yaşadılar.

Gece boyunca Türk Halk Müziği, Türk Pop Müziği ve Arabesk şarkılarından seçkiler sunan 3ü 1 Arada grubunun şarkılarına Duqqan Sahne misafirleri de pistte çıkarak dans ettiler.

Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis program öncesi yaptığı açıklamada “Genelde sahnemizdeki sanatçıların sahnelerinin bitmesini beklemeden işlerimin yoğunluğundan dolayı erken ayrılmam gerekir. Ama geçtiğimiz hafta sahnemizde 3ü 1 Arada varken işlerim olmasına rağmen programları bitene kadar ayrılmadım. Hem Gökhan Reis olarak hem Duqqan ailesi olarak bu dostlarımızın albümlerinde, kliplerinde sponsor olarak ne yapmam istenirse yapacağım. Biz İstanbul’un gece hayatına verdiğimiz hizmetle damga vurmaya devam ediyoruz. Ünlü isimleri sahnemizde ağırlamaya devam ederken aynı zamanda konsept partilerimiz de devam edecektir” dedi.

Program öncesi kısa bir açıklama yapan 3ü 1 Arada grubu üyeleri “İstanbul gece hayatının en gözde ve nezih mekanlarından biri olan Duqqan Sahne’de olmaktan çok mutlu olduklarını belirttiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok