Ferat Üngür’den yeni single “Acıya Sığınmak” « HABERR

SON DAKİKA

Ferat Üngür’den yeni single “Acıya Sığınmak”

Bu haber 21 Kasım 2020 - 0:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Güçlü ve dokunaklı sesiyle beğenileri toplayan sanatçı Ferat Üngür, yeni şarkısı ‘Acıya Sığınmak’ı dinleyicileriyle buluşturuyor. O Ses Türkiye 2019’da şampiyon olarak sesini büyük bir kitleye ulaştırmayı başaran Ferat Üngür, ayrıca 2020 yılının şubat ayında yapılan ‘10 Yılın Şampiyonu’ konseptli O Ses Türkiye yarışmasını da kazanmıştı. Yarışmanın ardından çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Ferat Üngür, bir yıl içerisinde Murat Boz ve Seda Sayan gibi isimlerle düetlerinin de yer aldığı dört single, bir EP ve ‘Sızı’ adlı sekiz şarkılık albümünü piyasaya sürdü.

Güçlü ve dokunaklı sesiyle beğenileri toplayan sanatçı Ferat Üngür, yeni şarkısı ‘Acıya Sığınmak’ı dinleyicileriyle buluşturuyor.

O Ses Türkiye 2019’da şampiyon olarak sesini büyük bir kitleye ulaştırmayı başaran Ferat Üngür, ayrıca 2020 yılının şubat ayında yapılan ‘10 Yılın Şampiyonu’ konseptli O Ses Türkiye yarışmasını da kazanmıştı.

Yarışmanın ardından çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Ferat Üngür, bir yıl içerisinde Murat Boz ve Seda Sayan gibi isimlerle düetlerinin de yer aldığı dört single, bir EP ve ‘Sızı’ adlı sekiz şarkılık albümünü piyasaya sürdü.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok