Mekotek Lazer Kesim Makineleri « HABERR

SON DAKİKA

Mekotek Lazer Kesim Makineleri

Bu haber 08 Ocak 2021 - 16:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Mekotek firması ülkemizde lazer kesim makineleri üzerine üretim yapan bir firmadır. Uzun yıllardır bu alanda üretim yapan firma bugün birçok sektörün kullanmış olduğu lazer kesim makinelerinin yerli üreticisidir. Hem kaliteli ve uygun maliyetli ürünleri hem de satış sonrası servis ve yedek parça desteği ile her zaman en verimli şekilde çalışmanızı hedeflemektedir.

Mekotek firması tarafından iki farklı türde lazer kesim makinesi üretilmektedir. Aynı zamanda fiber lazer kesim olarak ta adlandırılan bu ürünler açık ve kapalı tip olarak satışa sunulmaktadır. Kullanım alanları ve sektörleri aynı olan bu iki farklı tip makine kendi içerisinde özelliklerine göre çeşitlendirilmiştir.

Açık Tip Fiber Lazer Kesim Makineleri

Açık tip metal lazer kesim makineleri farklı ebatlarda metal parçaların kesimi için tasarlanmaktadır. Küçük ölçekli firmaların kullanımı için üretilen makinelerde daha küçük ebatlarda metal parça kesimleri yapılırken büyük ölçüler için tasarlanan açık tip makine modeli farklıdır. Tüm açık tip fiber lazer kesim makineleri savunma sanayinde, mobilya sanayinde, makine imalat sektöründe, endüstriyel mutfak üreticileri alanında, reklam sanayinde ve daha farklı birçok alanda kullanılmaktadır.

Kapalı Tip Fiber Lazer Kesim Makineleri

Kapalı tip fiber lazer makineler genellikle yüksek üretim kapasitesine sahip olan işletmelerde tercih edilmektedir. Yüksek ivmelere dayanıklı olan bu makineler düşük maliyetli ve seri üretim yapılabilmesi için programlanmıştır. Yedek parça ve servis garantisi ile bu ürünleri satın alabilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok