Murat Balcı : “Sosyal medya bağımlısıyım” « HABERR

SON DAKİKA

Murat Balcı : “Sosyal medya bağımlısıyım”

Bu haber 25 Nisan 2024 - 13:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Pop müziğinin sevilen ismi Murat Balcı, sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerden. Sosyal medya uygulamaları aracılığıyla hayranlarıyla birebir temasta olmayı ve anında feedback almayı çok sevdiğini söyleyen sanatçı, iş hayatının yanısıra günlük yaşamını da en filtresiz halleriyle ve samimiyetle paylaşmaktan çekinmiyor.

Murat Balcı, Instagram, Twitter ve Facebook gibi platformlarda aktif olarak yer alıyor. Her platformda farklı içerik stratejileri geliştirerek hayranlarının ilgisini çekmeye ve onlarla sürekli iletişim halinde olmaya özen gösteren sanatçının izlenmeleri milyonların üzerinde olan bir çok dans videoları, reels challenge videoları, parodi videoları bulunuyor. İrem Dericinin bitter klibinin erkek versiyon parodi videosu, Kizilcik Serbetinin Alevi Mujde Uzman’la Ahde Vefasız sarkisina cektikleri dans videosu ve annesi ve teyzesiyle birlikte cektikleri dans videoları sanatçının en cok sevilen iceriklerinden sadece baziları.

Sanatçının basın danışmanı, yapılan bu çalışmalarla ilgili olarak, “Murat Balcı’nın sosyal medya üzerindeki varlığını güçlendirmek, hayranlarıyla daha etkili bir iletişim kurmasına olanak tanıyor. Bu sayede Murat, hem hayranlarıyla daha kemik bir bağ kurma hem de müziğini daha geniş kitlelere ulaştırma şansı buluyor.” dedi.

Murat Balcı, sosyal medya hesaplarında düzenli olarak yaptığı canlı yayınlar (Soru-Cevap) seansları ile de dikkat çekiyor. Bu interaktif oturumlar, hayranlarının sanatçıyla doğrudan iletişim kurmasına ve onun dünyasına daha yakından tanık olmasına imkan tanıyor.

Sanatçı ayrıca, yeni projelerini ve müziklerini ilk olarak her zaman sosyal medya üzerinden bizzat ilk ağızdan duyurmayı tercih ediyor.

Murat Balcı’nın sosyal medya hesaplarını takip etmek ve güncellemelerden haberdar olmak için Instagram, Twitter, (balcimurat) Facebook ve Youtube üzerinden Murat Balcı adını aratabilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok