Sevcan Birgören Şerifova’nın eserleri New York ta görücüye çıktı « HABERR

SON DAKİKA

Sevcan Birgören Şerifova’nın eserleri New York ta görücüye çıktı

Bu haber 03 Haziran 2022 - 16:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

27-29 Mayıs tarihleri arasında ünlü ressam Sevcan Birgören Şerifova ABD’nin New York eyaletinde Manhattan’da bulunan Dacia adlı galeride eserlerini sanatseverlerle buluşturdu.

Sevcan Birgören Şerifova’nın özgün eserleri ile katıldığı ve  ABD’de büyük beğeni toplayan uluslararası sanatçıların yer aldığı sergi ilk olarak 13-16 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’ın başkenti Atina’da bulunan UNESCO Glup salonunda Pinelo Gallery tarafından yapıldı.

Başarılı ressam Sevcan Birgören Şerifova ülkemizde ve Avrupa’da bir çok organizasyonda ülkemizi başarı ile temsil ederken bu kez de kağıt işleri ile dördüncü kez Amerika’da olmanın heyecanını yaşadı. Sevcan Birgören Şerifova aynı zamanda 20-23 Ekim tarihleri arasında Paris’te bulunan dünyaca ünlü Louvre Müzesi’nde düzenlenecek olan bir sergide ülkemizi temsil etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Sevcan Birgören Şerifoava yaptığı kısa açıklamada “ Benim için bu dönemin son sanat buluşması  New York’ta oldu, bütün gayretim ulusal ve uluslararası platformda ülkemi en iyi şekilde temsil etmektir.” diyerek duygularını dile getirdi.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok