SİVEREK HALKININ İSTEDİĞİ ÇALIŞMALAR TAMAMLANIYOR « HABERR

SON DAKİKA

SİVEREK HALKININ İSTEDİĞİ ÇALIŞMALAR TAMAMLANIYOR

Bu haber 26 Mayıs 2021 - 21:26 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Siverek halkının beklediği yönde çalışmalar gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek kırsal mahallelerinde yaptığı yol yapım çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazandı.

Bir açık hava görseli olabilir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerinin Siverek kırsal mahallelerinde yaptığı yol çalışmalarıyla bölge sakinleri daha konforlu bir ulaşım imkânı bulacak.

Bir açık hava görseli olabilir

Siverek ilçesinde 665 km greyderli ve malzemeli bakım onarım çalışması yürüten ekipler, 412 kilometre stabilize yol yaparak asfalt serimi için son hazırlıklarını tamamladı. İlçe kırsalında 57 kilometre mekanik yol yaparak yolların kalite standardını yükselten ekipler, 63 kilometre sathi kaplama yol çalışması da yürüttü.

Bir çim görseli olabilir

2021 yılı asfalt sezonu hazırlıkları için çalışmalarına tam hız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Siverek kırsalında 7 ayrı noktada çalışmalarını sürdürürken 11 kilometre beton yol, 16 bin 973 ton asfalt ile yolların bakım ve onarımları tamamlandı. Ayrıca alt yapıda 6 bin 330 metre beton boru uygulaması da yapıldı.

Bir çim görseli olabilir

Kırsal mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri yollarının asfalta hazır hale getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok