Taner Güner “YAŞAYAROCK” adlı albümünü müzikseverlerle buluşturdu « HABERR

SON DAKİKA

Taner Güner “YAŞAYAROCK” adlı albümünü müzikseverlerle buluşturdu

Taner Güner 11 şarkıdan oluşan Anadolu Rock tarzındaki “YaşayaROCK” adlı albümünü müzikseverlerle tanıştırmanın heyecanını yaşıyor.

Bu haber 01 Kasım 2020 - 0:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Taner Güner 11 şarkıdan oluşan Anadolu Rock tarzındaki “YaşayaROCK” adlı albümünü müzikseverlerle tanıştırmanın heyecanını yaşıyor.

Geçtiğimiz Mart ayından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını sonrasında yaptığı “Corona” adlı şarkısı 3 gün içinde yaklaşık 5 milyon kişi tarafından izlenmişti. Şarkının özellikle sosyal medyada çok beğenilmesi üzerine ciddi bir hayran kitlesine ulaşan Taner Güner gündem şarkılarına odaklanarak sosyal medyada etkileşimini devam ederken kalıcılığı yakalamak adına Anadolu Rock tarzında 11 şarkıdan oluşan ve tüm şarkıların söz ve bestelerinin kendisine ait olan “YaşayaROCK” adlı albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

Bazı şarkılarında deyim ağırlıklı sözlerle adeta kendisine ait bir tarz oluşturan genç sanatçının “YaşayaROCK” adlı albümde “Ceyda”, “İnsan”, “Ne Ekersen Onu Biçersin” ve “Hüsam Bakkal” gibi şarkılarına yer verirken albümündeki tüm şarkılarında gerçekliği, samimiyeti ve yaşanılan olayları dinleyicisinin beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Taner Güner çevresindeki birçok yakını ve sanat camiasındaki dostlarının “Neden Anadolu Rock?” tarzı sorularına Çocukluğumdan itibaren Rock müziği ile büyüdüğünü, Barış Manço ve Cem Karaca gibi yerleri asla doldurulamayacak sanatçıları idol olarak seçmesinden dolayı Anadolu Rock müziğini yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini ifade etti.

Taner Güner “Müzikte önemli olan kalıcı olmaktır. Günlük popülariteler kişinin sanat yaşantısında her an yaşayabileceği bir şeydir. Benim amacım şarkılarımla, sanatçılığımla ve duruşumla kendime idol olarak gördüğüm sanatçılar gibi kalıcı olmak adına mücadelemi sürdüreceğim” diyerek sözlerini tamamladı.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok