TARIMKON, SERİK BELEDİYESİ VE EREN HOLDİNG ARASINDA 250.000 BİN FİDAN BAĞIŞINI KAPSAYAN PROTOKOL İMZALANDI « HABERR

SON DAKİKA

TARIMKON, SERİK BELEDİYESİ VE EREN HOLDİNG ARASINDA 250.000 BİN FİDAN BAĞIŞINI KAPSAYAN PROTOKOL İMZALANDI

Bu haber 25 Ağustos 2021 - 15:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, Antalya Serik Belediye Başkanı Enver APUTKAN `ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Yeşil Bir Serik için 250.000 bin fidan bağışı için imzalar atıldı.

Antalya Serik Belediye Başkanı Enver APUTKAN, EREN HOLDİNG öncülüğünde ve sponsorluğunda Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu’nun işbirliğinde yürütülen ve karbon salınımını azaltma amacı taşıyan EREN HOLDİNG ’e ait “Fidan Bağışı Projesi” için protokol imzaladı. 250.000 bin fidan bağışını kapsayan proje ile doğaya salınan karbon oranının azaltılması ve Serik ’e yeşil alanların sayısını artırılması hedefleniyor.

“YEŞİL ALANLARIN SAYISINI ARTTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Antalya Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, proje ile Serik’in daha yeşil bir çevreye kavuşacağını belirtti. Proje kapsamında bağışlanan 250.000 bin fidanın Serik ’in çeşitli noktalarında değerlendirileceğini ifade eden Başkan Aputkan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Serik ilçemizde yeşil alanların sayısını 3’e katladık. Bu sayıyı daha artırmak adına 250.000 bin fidan kısa zaman içerisinde toprakla buluşacak. Projeyi hazırlayan ve bağışta bulunan EREN HOLDİNG ’e ve Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

“ SERİK BELEDİYE BAŞKANI ENVER APUTKAN’A TEŞEKKÜR EDERİZ”

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu Genel Başkanı Hakan Yüksel, projenin toplamda 3 milyon fidan bağışını kapsadığını söyledi. Başkan Yüksel, “Türkiye genelinde 2 milyon fidan bağışını kapsayan bir çalışma yapıyoruz. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığımız bir projeyi bugün imzaları atarak taçlandırdık. Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan `da projeye çok sıcak baktı. Temaslar neticesinde EREN HOLDİNG, Serik Belediyesi’ne 250.000 bin fidan bağışında bulundu. Umuyoruz ki bu fidanların dikimiyle Serik daha yeşil bir kent olacak” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok