TÜSİKON `DAN FİLİSTİN’E DESTEK AÇIKLAMASI. “ Mescidi Aksa Sahipsiz Değildir” « HABERR

SON DAKİKA

TÜSİKON `DAN FİLİSTİN’E DESTEK AÇIKLAMASI. “ Mescidi Aksa Sahipsiz Değildir”

Bu haber 16 Mayıs 2021 - 21:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız dedi.

Başkan BEŞİKTEPE açıklamasında ; İsrail,Filistin’de işlediği insanlık suçunun dozunu her geçen gün arttırırken, Türkiye ile beraber birkaç devletin tepki göstermesi dışında henüz somut adım atılmamıştır. Türkiye’nin her köşesinde İsrail’e tepki eylemleri yapılırken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Kudüs ve Gazze’deki katliamı durdurmak için birçok devlet başkanıyla görüşme gerçekleştirdi. Türkiye, İsrail zulmüne son vermek için Dışişleri nezdinde de görüşmeler takdire şayandır. TÜSİKON Olarak İsrail’in Filistin halkına yaptığı zulme tepki göstermek amacıyla bizde TÜSİKON Olarak her zaman Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. İhtiyaçları olan ilaç ve tıbbi malzemeleri kendilerine ulaştırmak için üzerimize düşeni yapacağız.

TÜSİKON Olarak Duamız, bu sıkıntıların bir an önce bitmesidir. Kudüs ve Mescid-i Aksa, Müslümanların ilk kıblesidir. Bu gerçeği hiçbir güç değiştiremez. Müslüman dünyasını oradan uzak tutmaya çalışmak abestir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye en üst perdeden tepkisi gösteriyor. Diğer Müslüman devletlerin de aynı tepkiyi koymasını bekliyoruz. Gazzelilerin Kudüs’e girememesi de bir zulümdür. Bu konunun takipçisi olacağız. Hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah, Filistinli kardeşlerimizin yardımcısı olsun” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok