Adana evden eve nakliyat ve taşımacılık « HABERR

SON DAKİKA

Adana evden eve nakliyat ve taşımacılık

Baraj Nakliyat Adana evden eve nakliyat hizmeti alabileceğiniz en seçkin Adana nakliye firmalarının başında gelir. Yılların vermiş olduğu tecrübe ile ev taşıma konusunda sayısız referansımız mevcuttur. Şehir içinde verdiğimiz hizmetimiz Türkiye geneli şehirler arası nakliyat olarak da geçerlidir. 

Bu haber 04 Şubat 2023 - 3:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Evden Eve Nakliyat Süreci

En doğru Adana evden eve nakliyat planını oluşturmak için ekspertiz hizmeti sağlıyoruz üstelik ücretsiz. Bu aşamada eşyalarınız tespit ediliyor. Fiyatlandırma ve diğer konularda anlaşma sağlanarak sözleşme imzalanıyor. Eleman sayısı ve araç tespit edilerek taşıma gününe karar veriliyor.

Ev Taşıma gününde ekibimiz evinizde bulunan küçük eşyaları topluyor, Mobilyaları ve beyaz eşyaları demonte ederek paketleme aşamasına geçiyor. Ve tüm eşyalar yüklemeye hazır hale geldikten sonra aracımıza aktarılmaya başlıyor.

Yüksek Kat İse Asansörlü Evden Eve Nakliyat

Eski ve ya yeni taşınacağınız ev 1.kat üzeri ise asansörlü evden eve nakliyat hizmeti veriyoruz. Mobil asansörümüz evinizin balkon veya penceresine kurularak taşıma işlemi yapılıyor. Asansörlü evden eve nakliyat esnasında eşyalarınız evden direk araca veya araç tan direk ev taşınarak büyük kolaylık sağlanır.

Merdiven boşluklarında eşyaların zarar görme ihtimali her zaman olabilir. Ancak asansörlü taşımacılık eşya taşımacılığında en yararlı taşıma sistemidir. 1.kat üzeri bir evden taşınacak iseniz mutlaka asansörü evden eve nakliyat hizmetini tercih etmelisiniz.Kendi imkanlarınız ile eşya taşımak isterseniz de asansör kiralama hizmetimiz mevcuttur.

Şehirler Arası Sigortalı Evden Eve Nakliyat

Adana nakliyat firmamız şehirler arası nakliyat esnasında tüm eşyalarınızı sigorta kapsamında taşır. Güvenli taşımacılık konusunda son derece hassas davranıyoruz. Eşyalarınızı riske atmadan yol sigortası kapsamında taşıyoruz. Türkiye’nin il ve ilçelerinin tümüne eşya taşıyoruz.

Özellikle tayin dönemlerinde memur personellerin evden eve nakliyat hizmetinde en çok tercih ettiği firma Baraj nakliyat firmamız dır. Edindiğimiz şehirler arası nakliyat tecrübemizi tüm müşterilerimizin işlerinde uyguluyoruz. Başarı oranımız % 99 olarak sayısız memnun müşteri pörtfoyuna sahibiz.

Ambalajlı Evden Eve Nakliyat

Adana evden eve nakliyat için en yeni paketleme malzemelerini kullanıyoruz. Halk arasında pat pat ve ya pıt pıtlı naylon da denilen korunaklı malzemeler ile tüm eşyalarınızı paketliyoruz. Aynı şekilde ambalajdan çıkarma işlemini de yeni evinizde yapıyoruz. Mobilyalarınızı ve beyaz eşyalarınızı monte ederek teslimat işlemini tamamlıyoruz. Daha detaylı bilgi ve ya fiyat teklifi almak için Baraj Nakliyat firmamıza bu linkten ulaşabilirsiniz.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok