AHMET ASLAN `DAN RAMAZAN AYI MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

AHMET ASLAN `DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Bu haber 01 Nisan 2022 - 10:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Aslan mesajında şu ifadelere yer verdi: 11 ayın sultanı olan bir Ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri vardır. Çünkü mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim insanlık âlemine bu ayda inmiş, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bu ay içinde yer almış ve oruç tutulması bu ayda farz kılınmıştır.

Ramazan Ayı, Rabbimizin af, mağfiret, lütuf ve kereminin doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır.

Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, çevreye karşı duyarlı olmalı, dertli olana derman olmalı, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmalıyız.

Hayatımıza feyiz ve bereket katan Ramazan ayını, bu yıl maalesef tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de tehdit eden koronavirüs salgınının etkisinde idrak etmek zorunda kalacağız. Bu virüsün daha fazla yayılmaması için sahurlarımızı, iftarlarımızı evlerimizde yapalım ve teravih namazlarımızı evlerimizde eda edelim.

Bu vesileyle vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok