AREL Kolejinde Yıldızlar Parladı! « HABERR

SON DAKİKA

AREL Kolejinde Yıldızlar Parladı!

Bu haber 04 Mart 2024 - 14:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

AREL Kolejinde gerçekleşen “AREL’ de Yıldızlı Bir Gece” isimli sanat gecesinde, sevilen sanatçı Soner Arıca 100. Yıla özel bestelediği Cumhuriyet Marşı’nı öğrencilerle birlikte söyleyerek izleyicilere unutulmaz bir an yaşattı.

Sanat ve müziğin bir araya geldiği “AREL’ de Yıldızlı Bir Gece” programı, AREL Kolejinde gerçekleşti. AREL öğrencileri, hazırladıkları gösterilerle izleyenleri büyülerken Soner Arıca ve AREL Yıldızlar Orkestrası’nın birlikte seslendirdiği Cumhuriyet Marşı programa damgasını vurdu.

Sanatın ve Yeteneklerin Coşkusu Sahnedeydi

Cinderalla Vals’ inin zarif melodileriyle başlayan program Mavi Rüya Bale Gösterisi’ nin büyülü atmosferi, Evgeny Grinko’ nun Vals’i ile zirveye ulaştı. Minik Yıldızlar Korosu’nun seslendirdiği şarkılar ise salona neşe kattı.
İlkokul öğrencilerimiz, Kelebeklerin Dansı ve Stars of The Dance gösterileriyle izleyicileri etkilerken The Little Mermaid müzikali herkesi unutulmaz bir masal dünyasına sürükledi. Ortaokul öğrencilerinin modern dans gösterisi Flying Stars ise gecenin enerjisini daha da yükseltti.

Soner Arıca ile Cumhuriyet Marşı’na Özel Bir Dokunuş

Programın finalinde AREL Yıldızlar Orkestrası, sevilen sanatçı Soner Arıca ile bir araya gelerek sanatçımızın Cumhuriyetin 100. Yılı’na özel bestelediği, her yaştan insanın dilinde olan “Cumhuriyet Marşı” nı söyleyerek unutulmaz bir an yaşadılar.

Hepimizin Marşı

Soner Arıca AREL Kolejinde program öncesi yaptığı kısa açıklamada “Yazdığım 100. Yıl Marşı sonrası okul ziyaretleri yapıyordum. Bugün de AREL Kolejinin davetlisi olarak buraya geldim. Bu özel gecede öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve velilerimizle birlikte “AREL Kolejinde Yıldızlı Bir Gece” adı altında gerçekleşecek olan bu gecede burada olmaktan dolayı onur duyuyorum. Gecenin finalinde öğrenci kardeşlerimle birlikte Cumhuriyet Marşı’nı birlikte seslendireceğiz.” diyerek duygularını ifade etti.

Gecede kısa bir açıklama yapan AREL Koleji Lise Müdürü Selin Tataroğlu da yaptığı açıklamada “Bu akşam 5 yaştan 18 yaşa kadar tüm çocuklarımız bu özel gecede sahne alacaklar. Biz Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı her gün kutluyoruz. Atamızın sanata verdiği önemi biliyoruz. Teslim aldığımız mirasın farkındayız ve onu elden ele, kuşaktan kuşağa aktarmak adına hep bir araya geldik.

Etkinlik öncesi okul öğrencileri de yaptıkları kısa açıklamalarda çok mutlu ve heyecanlı olduklarını ifade ederlerken o mutluluk ve heyecan adeta yüzlerinden okunuyordu. Bu geceye gelen herkese çok güzel bir gösteri sunacaklarını ve pırıl pırıl parlayacaklarını söylediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok