Atilla Halit ; Bu Devlet Sahipsiz Değil « HABERR

", "url" : "https://haberr.net/atilla-halit-bu-devlet-sahipsiz-degil/", "publisher" : { "@type" : "Organization", "name" : "HABERR", "logo": { "@type": "ImageObject", "name": "HABERR", "width": "150", "height": "52", "url": "https://haberr.net/wp-content/uploads/2022/11/haberr-logo.png" } } }
SON DAKİKA

Atilla Halit ; Bu Devlet Sahipsiz Değil

Bu haber 01 Kasım 2021 - 22:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Atilla Halit ; Bu Devlet Sahipsiz Değil

Avrupa’da yaşayan özü Türkmen olan Atilla Halit kendi sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamada şu ifadelerde bulundu;

Kamuoyuna saygılarımla;
Twitter’da paylaşılmış bir video ile ilgili yurtiçi ve yurtdışından değişik yorumları esefle izledim. İnsan hasta olabilir, hastalık tüm insanlık için geçerlidir. İçinde merhamet duygusu olan her inançtan insan hasta için dua veyahut iyi dileklerde bulunur. Hayattayken AK Parti’ye başkan arayan hangi cenahtan olursa olsun kişilik ve insanlığını yitirmiştir.

Muhalefet yine her zamanki gibi okyanus ötesi batılı devletlerin bir türlü uşaklığından kurtulup özlerine dönememektedir.

Açıklama yok.

Bir iki gün evvel televizyonda izledim. MHP’nin onurlu ve dik duran genel başkanı için bunlar gidici dediler. Gitmesini isteyenlere şunu hatırlatmak isterim. Ne siz ne de iplerinizi elinde tutan batı ve okyanus ötesi avucunuzu yalarsınız. Bu devlet sahipsiz değil!
Kamuoyuna, Aziz Türk Milletine saygılarımla arz ederim.
Avrupa’da yaşayan özü Türkmen olan Atilla Halit

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok