Başkan Ahmet Halit Vardar’dan Ücretsiz Saç ve Sakal Traşı « HABERR

SON DAKİKA

Başkan Ahmet Halit Vardar’dan Ücretsiz Saç ve Sakal Traşı

Bu haber 09 Mart 2023 - 11:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Merkezi Avcılar ilçesinde bulunan Avender Derneği başkanı Ahmet Halit Vardar derneğin hayır çarşısına gelen ve evlerine gittiği engelliler ile maddi durumu olmayan mazlumların ve ihtiyaç sahiplerinin saç tıraşı ve bakımlarını ücretsiz gerçekleştiriyor.

Engellilerin gönlüne dokunmak ve onlara destek olmak isteyen Başkan Vardar, aylar önce başlattığı proje kapsamında ilçesinde yaşayan durumu iyi olmayan vatandaşlar ile engelliler için harekete geçti. Avcılar ilçesi ve civar ilçeler rehabilitasyon merkezleri ve okullarla iletişime geçen Başkan Vardar projesini duyurarak çalışmalara başladı.

İş yerine gelen maddi durumu iyi olmayan, mağdur ve mazlum insanlar ile engellilerle yakından ilgilenen Başkan Ahmet Halit Vardar, onları istedikleri gibi tıraş edip kişisel bakımlarını da yapıyor. İş yerine gelemeyecek durumda olan çocuk ve yetişkin engellilerin ise tıraşlarını evlerine gidip yaparak onların gönlüne dokunuyor.

-“Engelli kardeşlerimiz istediği sürece devam edecek”

Amacının engellileri mutlu etmek olduğunu anlatan Başkan Vardar ücretsiz tıraş hizmetini bundan sonra da devam ettireceğini belirtti. Projenin yayılması temennisinde bulunan Vardar, “İş yerime gelen engelli çocuklarımızın veya yetişkin amcalarımızın saç kesim ve bakımlarını onların isteklerine göre yapıyoruz. Buraya gelemeyecek onların ise evlerine giderek saç kesimlerini yapıyoruz. Bu projemiz engelli kardeşlerimiz istediği sürece devam edecek.” diye konuştu.

Proje kapsamında iş yerine gelen ve evinde ziyaret ettiği engellilerin sunulan hizmetten memnun kaldığını, onların yüzünde gördüğü mutluluğun paha biçilemez olduğunu dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok