BAŞKAN BEYAZGÜL TÜBİTAK’DA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU « HABERR

SON DAKİKA

BAŞKAN BEYAZGÜL TÜBİTAK’DA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bu haber 28 Şubat 2022 - 22:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

BAŞKAN BEYAZGÜL TÜBİTAK’DA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül TÜBİTAK Olimpiyatlarında derece elde eden öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencileri tebrik eden Başkan Beyazgül, Bilim Merkezinin tamamlanmasıyla öğrencilerin başarı çıtasını daha da yükseklere çıkaracağını söyledi.

Şanlıurfa’da genç nesillere büyük önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül her fırsatta öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Beyazgül, TÜBİTAK olimpiyat takımı olarak derece elde eden ve Türkiye 1.’si olan öğrencileri ziyaret etti. Özel okulda gerçekleşen ziyarette öğrenciler Başkan Beyazgül’ü alkışlarla karşıladılar.

Başkan Beyazgül derece yapan öğrencilerle yakından ilgilenerek onların sorularını cevapladı. Yaklaşık 2 saat süren söyleşinin ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencilere öğretmenlerinin kıymetini bilmeleri noktasında telkinlerde bulunan Başkan Beyazgül Şanlıurfa’da eğitime yönelik desteklerinin devam ettiğini, gençliğin her zaman yanında olduklarını belirterek Şanlıurfa’da bilim merkezi inşaatının hızla yükseldiğini tamamlanması halinde kentteki gençlerin bilim ve teknolojide daha ileriye gideceklerini söyledi.

Şanlıurfa’nın tarihi kimliğinin ön plana çıkarılması için çalışmalar yürüttüklerini de dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Kale Eteği, Kültür ve Turizm Yolu, Kızılkoyun Nekropol Alanı, Kızılay Meydanı, Eski Belediye binası gibi alanlarda yürütülen çalışmalarla Şanlıurfa’nın tarihi kimliği ön plana çıkarılacak. Tarih, turizm ve müzik şehri Şanlıurfa’mızı her yönüyle turizm sezonuna hazırlıyoruz. Kente gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz de bu durumu fark ediyorlar” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok