Beylikdüzü Duqqan Restaurant’ta Serdar Doğan Tim rüzgarı esti « HABERR

SON DAKİKA

Beylikdüzü Duqqan Restaurant’ta Serdar Doğan Tim rüzgarı esti

Bu haber 02 Ağustos 2021 - 0:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Duqqan’da sahne alan Serdar Doğan Tim, geceye katılanlara muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Program sonrasında basın mensuplarının sorularına cevap veren Serdar Doğan Tim ekibi Duqqan  Restaurant sahibi Gökhan Reis’e  teşekkür ettiler.

Kendilerine duydukları güven için teşekkür eden grup aynı zamanda burada tanışmış oldukları organizatör Kemal Aslan’ın öneri ve uyarıları için kendilerine minnettar olduklarını ve kendilerine inananların yüzlerini kara çıkarmayacaklarını söyleyerek teşekkürlerini sunarak basın mensuplarının sorularını cevaplandırdılar.

Gökhan Reis ve Kemal Aslan TİM’e bundan sonraki çalışmaları, sahne, klip ve konserlerinde destek olacaklarını söylediler.

Serdar Doğan ve ekibini tanıyabilir miyiz?

Serdar DOĞAN  (Solist+gitar) 1989 İstanbul doğumluyum. Daha ilkokul çağlarında müzik ile tanıştım. Hobi olarak başladığım müzik yolculuğumda üstat tabir edeceğim kişilerle tanıştıktan sonra hobi olarak başladığım müzik yolculuğuma profesyonel olarak devam ettim. Hayatta en mutlu olduğum yer olan sahnelerde uzun yıllar var olmak için elimden gelen çabayı gösterip her gün daha iyisini yapmaya çalışarak varlığımızı mümkün olduğunca fazla kitlelere hissettirmek istiyorum.

Ersel Tunay (klarnet+vokal) 1993 İstanbul doğumluyum Hobi olarak başladığım müzik hayatımda Serdar Doğan ile tanıştıktan sonra hayatımda büyük değişiklikler oldu ve müzik hayatıma profesyonel olarak ilk adımı attım. Kurduğumuz dostluk ve aramızda oluşan güzel enerji ile hem dostluğumuzu hem sanatımızı daha ileri taşıyacağımıza eminim.

Meriç Kaya (bas gitar ) 1981 Elazığ doğumluyum .Müziğe başladığım ilk gün müzisyen olacağım demiştim .Bunu başardığım için mutluyum .Tabi ki sonu olmayan bir yola girdim ve bu kadar mükemmel ve uyumlu bir ekiple daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Sahne ve hayat birbirinden farklı olmasına rağmen bu ekiple aynı havayı devamlı birlikte soluyoruz

Hakan Karaer.(klavye vokal) 1979 İstanbul doğumluyum .Küçük yaşta bağlamayla tanıştım .Daha sonra dayımın hediye aldığı klavyenin başına oturunca asıl enstrümanımın o olduğunu farkettim. Şu an profesyonel olarak müzik yapıyorum. Grup arkadaşlarım böyle bir oluşumdan bahsedince bu kadar sevdiğim insanlarla olma fikri beni çok heyecanlandırdı ve iyi ki de oldu.Daha da güzel şeyler yapacağız.

İsmail Emrah Çelik :(perküsyon +davul)1983 İstanbul doğumluyum. Bende diğer ekip arkadaşlarım gibi çocuk denilecek yaşta müzikle tanıştım .Bir çok grup ve soliste eşlik ettim .Çoğu yerde müzik yaparken iş gözüyle bakmamız gerektiğini hissederken bu ekibin içinde müzik yaparken tek amacın eğlenmek olduğunu hissediyorum .Bu da benim motivasyon ve ekibe olan bağlılığımı artırıyor .Dolayısı ile iyi müzik ve eğlenceli sahne ortaya çıkarıyoruz .

Serdar Doğan Tim ne zaman kuruldu?

Daha önceleri bir çok kişiye ekip olarak ya da 2 kişi 3 kişi şeklinde çalıyorduk. Kafamızda bir oluşum hep vardı .Ama olası şartlar ve durumlar buna elverişli değildi. Ancak pandemi döneminde öğrendiğimiz en büyük şey birlik olmanın yani grup olmanın önemi oldu .Biz de artık bunun ertelenemeyecek bir şey olduğuna kanaat getirerek toplandık ve hızlı bir giriş yaptık .Şartlar bize izin verirse herkese nasıl eğlenerek müzik yapılır bunu göstermek istiyoruz.

Beğendiğiniz örnek aldığınız yerli yabancı sanatçılar var mı ?

Grup ve beraber çalışmaya önem verdiği için Barış Manço ve Kurtulan Express bize bu konuda çok büyük bir örnek .Hepimiz enstrümanları gereği ayrı sanatçılara ve enstrümanistlere hayranlık besliyoruz .Yapılan her kaliteli işi beğeniyor ve sahnemizde paylaşıyoruz .Tabi ki de modern soundlar kullansakta kültürümüze ait çok büyük bir müzik yelpazesi içinde olduğumuzu ve bunu devam ettirmek sorumluluğumuz olduğunun da farkındayız .Yani 7 bölgeden ve bir çok tarzdan eserleri kendi yorumumuzla bizim sahnemizde dinleyebilirsiniz.

Müzik türünüz nedir ve kimlere hitap ediyorsunuz ?

Bu soru bizim için en zor olanı .Bizim tarzımızın seçtiğimiz repertuarın değil onu yorumladığımız hislerin olduğunu düşünüyoruz .Sahnemizde 10 yaşındaki kardeşimizden tutun da 60 yaş ve üstü büyüklerimize kadar herkese hitap ediyoruz. Yani bu soruya vereceğimiz cevap her kesime hitap ediyoruz.

Müzik sizin için ne ifade ediyor ?

Müzik bizim için nefes almak gibi bir şey. Müziksiz yaşayacağımızı düşünüyoruz.

Hedefleriniz nelerdir ?

Müziğimizi daha büyük kitlelere ulaştırmak şu an ilk hedefimiz. Ve ardından sesimizi yurt dışında duyurmak ve ülkemizi gururla temsil etmek geliyor.

Hayranlarınız sizi nerden takip etsinler ?

Şu an için sosyal medya üzerinden takip ediliyoruz .İnstagram adresimiz @serdardoganonline

Sizce genç sanatçılara ülkemizde yeterince destek olunuyor mu ?

Bu konu çevrenizle alakalı maalesef .Potansiyel bir çevreniz varsa destek olunuyor .Bunun iyi sanatçıların ve grupların çıkmasında payı olduğu gibi değerinden değerli gösterilen sanatçı ve gruplarında çıkmasında payı oluyor.

Kendi şarkılarınızı derlediğiniz albümünüz ne zaman çıkıyor anlatır mısınız ?

Bu konuda fazla detaycıyız. Çok hızlı tüketilecek eserler ile çıkmak istemiyoruz .Önümüzdeki kışa kadar bi aksilik olmazsa bize ait müziğimizi dinlemiş olacaksınız.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok