CEVDET YILDIRIM ` DEN 10 KASIM MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

CEVDET YILDIRIM ` DEN 10 KASIM MESAJI

Bu haber 09 Kasım 2021 - 22:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yıldırım, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük asker ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk, 1. Dünya Savaşı’ndan yenik çıkmış, topraklarının büyük bölümü işgal edilmiş, ekonomik olarak tükenme noktasına gelmiş bir ülkeyi, Samsun’dan İstiklal mücadelesini başlatarak ileri görüşlülüğü, askeri dehası ve vatanseverliğiyle yeniden ayağa kaldırmıştır.

Türk Milleti, Atatürk’ün önderliğinde yediden yetmişe canı pahasına Kurtuluş mücadelesini vermiş bağımsız, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur.

Bugün, bizler de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yaşamı boyunca pek çok zorlukla karşılaşmış ancak inancını ve mücadele azmini yitirmemiştir. Dünyanın gittiği istikameti iyi okumuş, dünya gerçeklerini iyi anlamış, milletin bir kısmının ye’ise kapıldığı anda millete umut olmuş, zilleti ve esareti kabul etmeyerek tam bağımsızlık için mücadele vermiştir. Atatürk’ün öngörüleri ve verdiği mücadele, Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünlere gelmesini sağlamıştır.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok