GAZİANTEP EMLAKÇILAR ODASI BAŞKAN ADAYI MEHMET TAŞ PROJELERİNİ AÇIKLADI İŞTE TAŞ GİBİ OLACAKSIN « HABERR

SON DAKİKA

GAZİANTEP EMLAKÇILAR ODASI BAŞKAN ADAYI MEHMET TAŞ PROJELERİNİ AÇIKLADI İŞTE TAŞ GİBİ OLACAKSIN

Bu haber 19 Şubat 2022 - 16:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Gaziantep emlak odası başkan adaylığını açıklayan Mehmet taş yoğun tempo içinde, tüm esnafla zaten iç içe olan gittiği her yerde sevgiyle karşılaşan, Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Gaziantep Emlakçılar Odası Başkan Adayı Mehmet Taş, yapacağı çalışmaları Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e projelerini bir bir açıkladı.

En büyük projesini birlik ve beraberlik için tüm esnaflarımızı bağlı hale getirerek ekonomik anlamda zirvede yer almasını sağlamak olduğunu dile getiren, mehmet taş bu iş artık mesleki ve aynı zamanda tüm meslektaşlarım adına onur işidir, severek, isteyerek, girdiğim bu mücadele de var gücümle çalışacağım dedi. Projelerin arasında dikkat çeken en önemli unsur ise.

Tüm gayrimenkul esnaf arkadaşlarımın, hem bankalarda, hemde şahsi olarak mali veri girişlerini ve banka kredi notları en yüksek seviye getirmek olduğunun sinyalini verdi. Diğer dikkat çeken projesi eğitim ve seminer, gerçekten bu tüm esnaf arkadaşların mutlak sorunu ve çözüm odaklı olacağına belirten başkan adayı Taş, anlaşıldığı üzere görevi devralması halinde önemli işler yapacağının haberini şimdiden vermiş oldu. Gaziantep gayrimenkul sektöründe daha iyi yerlerde olması gerektiğini dile getiren taş, odasında oturan değil sahada mücadele halinde olan bir başkan görecekler kimsenin şüphesi olmasın dedi. Gaziantep’in en alt tabakasından, en üst tabakasına kadar özlenen başkan olarak şimdiden söz ettirmeye başladı.

Başkan Adayı Mehmet taş son olarak esnafa şunları söyledi. Sadece benim yöneteceğim değil hep beraber yöneteceğimiz bir oda başkanlığı hayal edin ve bende böyle olması gerektiğinin bilincindeyim.
Söz siz değerli esnaf kardeşlerimin eminimki ayın 25 Şubat Gününde en mukaddes kararı vereceksiniz.

Gaziantep Emlakçılar Odası Başkan Adayı Profesyonel Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı MEHMET TAŞ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok