HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANI CANPOLAT’TAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANI CANPOLAT’TAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Bu haber 03 Aralık 2021 - 12:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, engellilerin daha kolay ulaşılabilir bir şehirde yaşamalarını sağlamak amacıyla çalıştıklarının altını çizdi.

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Haliliye Belediyesi; gören göz, işiten kulak, tutan el, yürüyen ayakları olarak, engelli kardeşlerimizin hizmetinde olmayı her daim bir onur sayacaktır” ifadeleriyle başladığı mesajında şunları kaydetti:

“Engelin, insanın kendisinde değil karşılaştığı hayat koşulları olduğunun bilincinde olarak bizler, engeli olan kardeşlerimizin hayatın her safhasına tam ve etkin bir şekilde katılımını sağlamak için çalışmalara devam edeceğiz. Bu yönüyle de engelli kardeşlerimizin daha kolay ulaşılabilir bir şehirde yaşamalarını sağlamak için gerek çalışma sahasında, gerekse de sanat, spor, eğitim ve her türlü sosyal alanda, hayata katılımlarını artırmak için Haliliye Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti gösterdiğimizi ifade etmek isterim. Her insan, Allah’ın en güzel şekilde yarattığını ifade ettiği şekliyle muteber ve onur sahibidir. Bu bakımdan engel durumuna, insandaki maddi bir eksiklikten öte manevi olarak kalbin, merhametin, vicdanın işlevini yitirmesi durumu olarak bakıyoruz. “Her insan bir engelli adayıdır.” Bu hakikati hiçbir zaman unutmadan her türlü engellemeye karşı her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olacağız. Haliliye Belediyesi, gören göz, işiten kulak, tutan el, yürüyen ayakları olarak, engelli kardeşlerimizin hizmetinde olmayı her daim bir onur sayacaktır. Bu vesileyle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tüm engelli kardeşlerimizi muhabbetle kucaklayarak, saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok