İzmir Karabağlar’ da mağaza açılışı gerçekleştirdi « HABERR

SON DAKİKA

İzmir Karabağlar’ da mağaza açılışı gerçekleştirdi

Bu haber 19 Kasım 2021 - 21:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Weltew Home’dan İzmir’de Yeni Mağaza Açılışı

Açılışa Özge Ulusoy Sürprizi

Hafta içinde İzmir Karabağlar’da yeni mağazasını hizmete açan Weltew Home toplam 111’inci mağaza sayısına ulaşmış oldu.

İnegöl mobilyasının yurt içindeki önemli temsilcilerinden biri olan, yurt dışında ise bölgenin ihracat rekortmeni konumunda yer alan Weltew Home, 2021 yılı bitmeden mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Son iki ay içinde 6 yeni showroom’u kullanıcılarının hizmetine sunan marka, son olarak İzmir Karabağlar’da mağaza açılışı gerçekleştirdi.

İzmirlilerin sıcak karşılamalarıyla düzenlenen organizasyona Özge Ulusoy damgasını vurdu. Firmanın ekranlarda yer alan reklam filmlerinin de tanıtım yüzü olan Ulusoy, zarafeti ve samimiyetiyle ziyaretçilerden büyük övgü aldı.

“1 yılda yüzde 80 büyüme kaydettik”

Açılış töreninde bir konuşma yapan Weltew Home Yurt İçi Satış Müdürü Akın Can” Bu yılı mobilya sektörünün önünde bitirme gayretiyle çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. İzmir’de yeni bayiliğimizin açılışını gerçekleştirdik. Yılsonuna kadar 120 mağazaya ulaşma hedefimiz var. Türkiye genelinde kurduğumuz güçlü bayilik sistemi ile mağazacılık operasyonumuzu eksiksiz yürütüyoruz. Franchise çalışmalarımızı ise oldukça titizlikle yürütüyoruz” dedi.

2020 yılını İnegöl’ün ihracat rekoruyla kapattıklarını belirten Akın Can, “Geçtiğimiz yıldan beri hem yurt içinde hem de yurt dışında showroom sayımızı arttırmakla birlikte, üretim bandında da ciddi yatırımlar yapıyoruz” diye ifade etti. Can, “Ev tekstili alanında da yatak odasına özel tamamlayıcı ürün gruplarını da mağazalarımızda satışa sunmaya başlıyoruz. 2022 yılında ise bedding konusunda da oldukça iddialı hamleler yapacağımızı şimdiden söyleyebilirim. Bu kapsamda uyku grubu ürünlerimizin üretileceği yeni tesisimizin tam kapasite ile faaliyete geçmesi, 2022’nin markamız adına çok yoğun bir yıl olarak geçeceğinin sinyallerini veriyor” diyerek sözlerini tamamladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok