Jack Ilco Santa Barbara dizisi ile gönülleri fethetmeye devam ediyor « HABERR

SON DAKİKA

Jack Ilco Santa Barbara dizisi ile gönülleri fethetmeye devam ediyor

Bu haber 13 Mart 2024 - 1:09 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Raif Akyüz’ün haberine göre Hollywood’un tanınmış starlarından Jack Ilco bugünlerde Portekiz’in en önemli kanallarından biri olan TVI kanalında yayınlanan “Santa Barbara” dizisinde hayat verdiği “Zeca” karakteri ile gönülleri kısa sürede fethetmeyi başardı.

Croix: The Prequel, Jack Stall Dead ve The Treasure of the Chinese gibi önemli filmlerde gösterdiği muhteşem performansla sinema otoritelerinin de takdirini kazanan Ilco bu kez de bu başarısını oynadığı dizi ile perçinliyor.

Jack Ilco geçtiğimiz yıllarda Raif Akyüz’ün sunduğu “Raif Akyüz’le Sanatçı” programına konuk olmuş ve büyük beğeni toplamıştı.

 

Santa Barbara dizisinin konusu

Santa Barbara dizisi Portekiz’deki madenlerin odak noktası olarak ele alıyor. Zeca, arkadaşları “Hugo” ve “Joaquim” ile birlikte Santa Barbara’daki yerel madenlerinde düşük ücretle ve can güvenlikleri olmadan çalışmaktadırlar.

Zeca, arkadaşları “Hugo” ve “Joaquim” ile birlikte Santa Barbara’daki madenden kaçmayı planlamaktadır. Bu esnada Zeca’nın karşısına birden Sara Faria çıkar ve aralarında büyük bir aşk başlar. Ama buradan kaçmak o kadar kolay değildir. Karşılarında tüm madenleri kontrol eden Antonia gibi güçlü ve takıntılı bir kadın vardır.

 

Haber: Raif Akyüz

Instagram: @raifakyuzoffical

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok