Karkamış İlçesine ve Köprübatı Hudut Karakolumuza Yapılan Hain Saldırı Sonrası 6 Terörist Etkisiz Hâle Getirildi « HABERR

", "url" : "https://haberr.net/karkamis-ilcesine-ve-koprubati-hudut-karakolumuza-yapilan-hain-saldiri-sonrasi-6-terorist-etkisiz-hale-getirildi/", "publisher" : { "@type" : "Organization", "name" : "HABERR", "logo": { "@type": "ImageObject", "name": "HABERR", "width": "150", "height": "52", "url": "https://haberr.net/wp-content/uploads/2022/11/haberr-logo.png" } } }
SON DAKİKA

Karkamış İlçesine ve Köprübatı Hudut Karakolumuza Yapılan Hain Saldırı Sonrası 6 Terörist Etkisiz Hâle Getirildi

Bu haber 13 Mayıs 2022 - 1:38 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Karkamış İlçesine ve Köprübatı Hudut Karakolumuza Yapılan Hain Saldırı Sonrası 6 Terörist Etkisiz Hâle Getirildi
12.05.2022
Haberin Fotoğrafları
site.jpg
Hain terör örgütü tarafından Gaziantep’in Karkamış ilçesine ve Köprübatı Hudut Karakolumuza Suriye’nin Ayn-El Arap bölgesinden yapılan ÇNRA/Havan saldırısı sonucunda 4 askerimiz ve 1 sivil vatandaşımız yaralanmıştır.

Yaralılarımız derhâl hastaneye sevkedilerek tedavilerine başlanmıştır. Ateş destek vasıtalarımızla meşru müdafaa ve cezalandırma atışları kapsamında belirlenen hedeflere misliyle karşılık verilmektedir.

Karkamış ilçesine ve Köprübatı Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırı sonrası başlatılan meşru müdafaa ve cezalandırma atışları sonucunda ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hâle getirilmiştir.

Bölgede belirlenen hedefler ateş altına alınmaya devam edilmektedir.

Kaynak:https://www.msb.gov.tr/SlaytHaber/1252022-74044

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok