Lider Şahin’den yepyeni bir şarkı : Oldu mu? « HABERR

SON DAKİKA

Lider Şahin’den yepyeni bir şarkı : Oldu mu?

Bu haber 07 Mart 2021 - 15:57 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

İlk şarkısı Mesela ile beğeni toplayan Lider Şahin, sözü ve bestesi kendisine ait olan Oldu Mu? isimli yeni şarkısını dinleyicilerle buluşturdu.

Hepimizin yaşadığı, unutamadığı ve hayatımıza dokunan güzel anıların ve değişen duygu durumunun bir tezahürü niteliğinde olan Oldu Mu? şarkısıyla Lider Şahin, tüm insanlar için ortak bir dil ve duyguyu notalara döküyor.

Yoğun özlem duygusunun hissedildiği şarkıyı 15 dakikada yürüdüğü sokakta kaleme alan sanatçı, güçlü vokali ve ud, cümbüş, gitar, perküsyon ve yaylı enstrümanlar ile birlikte mükemmel bir ahenk yakalıyor.

Düzenlemesi Febyo Taşel tarafından yapılan şarkının klip çekimi için Bedran Güzel yönetmenliğinde Köyceğiz’de kamera karşısına geçen Lider Şahin, siyah beyaz çekilen klipte yalnız bir adamı canlandırıyor. Klibin görüntü yönetmenliği Kerem Altın, sanat yönetmenliği Fikret Emirhan Şahin ve styling çalışmaları Meryem İrem Şahin ve Nur Erkoçlar tarafından yapıldı. Kapak ve backstage fotoğrafları Erdem Aydın objektifinden çıkarken şarkının kapak tasarımı Berkcan Okar imzası taşıyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok