M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI « HABERR

SON DAKİKA

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

Bu haber 24 Temmuz 2021 - 2:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Gündoğan, 1908 yılından bu yana Türk basınında sansürün kaldırılışının miladı olarak kutlanan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, basın mensuplarının daha demokratik şartlarda ve özgürce görevlerini yapabilmeleri açısından önemli bir kilometre taşıdır.

Yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları, tüm dünyadaki gelişmeler hakkında toplumun bilgilendirilmesi gibi önemli görev ve sorumlulukları yerine getirmelerinin yanı sıra, saydam ve katılımcı yönetimin temel araçlarından ve demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından da birisidir.

Teknolojinin hızla geliştiği bir dönemde yeni iletişim imkânları artarken, toplumun doğru bilgilendirilmesi ihtiyacı daha fazla önem kazanmaktadır. Bilişim ve teknolojik gelişmelere paralel olarak özellikle internet kullanımıyla birlikte zenginleşen iletişim dünyasında toplum ile devlet arasında köprü olma görevini üstlenen basın camiasının değerli mensupları, her türlü mevsim ve iklim şartlarında, yeri geldiğinde hayatlarını bile tehlikeye atarak görevlerini özveriyle yerine getirmektedir.

Türk basınında sansürün kaldırılışının yıl dönümü vesilesiyle, başta ilimizde faaliyette bulunan gazete, dergi, radyo, internet ve televizyonlarımız ile ulusal ajans temsilcilerinin oluşturduğu basınımızın kıymetli mensupları olmak üzere; mesai kavramı gözetmeden,

Basın Meslek İlkelerinden taviz vermeksizin özverili bir şekilde görevlerini ifa etmeye çalışan tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN –KARAKÖPRÜ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok