Massaka, Yeniden Dünya Starı 6ix9ine ile Düet Yaptı… « HABERR

SON DAKİKA

Massaka, Yeniden Dünya Starı 6ix9ine ile Düet Yaptı…

Bu haber 03 Haziran 2021 - 15:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ucuz Web Tasarım

Tüm dünyanın beklediği düet!

Türkçe rap müzik denince ilk akla gelen isim olan Massaka, Snoop Dogg, Tyga, Whiz Khalifa ve Gucci Mane’den sonra yeniden dünyanın hayran olduğu 6ix9ine’la düet yaptı.

Türkçe Rap müziğin önemli temsilcilerinden olan ve rap müzik meşalesini gururla taşıyan Massaka’nın başarıları bitmiyor.

Türkçe rap starlarıyla yaptığı ortak projelerin ardından dünya rap müzik piyasasına açılan Massaka, adının kısa sürede global müzik piyasasında duyurdu.

Snoop Dogg, Tyga, Whiz Khalifa ve Gucci Mane gibi birçok dünya starıyla birlikte çalışan ünlü rapçi, yeniden Amerikalı rap sanatçı 6ix9ine ile düet yaptı. Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği 6ix9ine ile birlikte yeni bir şarkı yapan Massaka, Türk bayrağını dünya müzik piyasasında dalgalandırmaya devam edecek. Başarılı şarkıcı daha öncede ‘Tsunami’ şarkısı için birlikte mikrofon başına geçerek tüm dünyayı kendisine hayran bırakmıştı.

Tüm dünyaca ses getirecek bu projenin fitilinin 6ix9ine ile birlikte birçok ortak projeye imza atan ve konser turnelerini organize eden Joe Young ateşledi. Young’un teklifiyle 6ix9ine birlikte çalışmaya başlayan Massaka, yeni şarkısının adının da ‘Para’ olduğunu duyurdu. Klip için büyük bir ekiple çalışan ikilinin, şarkıları kadar yayınlanan klipleri de kısa sürede milyonların ilgisini çekti. 6ix9ine’nın 23 milyon olan sosyal medya sayfalarının da etkisiyle yayınlanan teaser kısa sürede milyonlarca izlendi.

Tüm dünyanın beklediği klip 4 Haziran Cuma günü saat 00:00’da Massaka’nın YouTube kanalında yayında olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok